Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερντογάν: Ζούμε σε μια εποχή που ο κόσμος μας έχει αθηναιοποιηθεί

Ερντογάν: Ζούμε σε μια εποχή που ο κόσμος μας έχει αθηναιοποιηθεί

«Ζούμε σε μια εποχή που ο κόσμος μας έχει αθηναιοποιηθεί», δήλωσε ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας ότι «οι Αθηναίοι ήξεραν τί είναι το καλό αλλά δεν ήθελαν να το κάνουν»

«Ζούμε σε μια εποχή που ο κόσμος μας έχει αθηναιοποιηθεί», δήλωσε ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας ότι «οι Αθηναίοι ήξεραν τί είναι το καλό αλλά δεν ήθελαν να το κάνουν».

Μιλώντας στο Προεδρικό στη Βουλή των Γερόντων, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε πως ο φιλόσοφος της Αρχαίας Ρώμης Κικέρων διηγείται ένα επεισόδιο κατά το οποίο στην Αθήνα ένας ηλικιωμένος μπαίνει στο θέατρο. Πρώτα πηγαίνει εκεί που κάθονταν οι Αθηναίοι και κανείς δεν του δίνει θέση. Τότε αναγκάζεται να πάει στο τμήμα που κάθονταν οι Σπαρτιάτες και εκεί αμέσως του δίνουν θέση.

«Οι Αθηναίοι χειροκρότησαν αυτή τη στάση επειδή οι Αθηναίοι γνωρίζουν τι είναι το καλό αλλά δεν θέλουν να το κάνουν. Ναι, σε μια εποχή που ο κόσμος μας αθηναιοποιείται με ταχύτητα, βλέπουμε ότι έχουμε χρέος να στηρίζουμε τους ηλικιωμένους μας και να τους δίνουμε το χέρι μας».

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ακόμη ότι ο πληθυσμός των ηλικιωμένων στην Τουρκία αναμένεται να αυξηθεί και μάλιστα το 2040 αναμένεται να διπλασιαστεί.

«Γι αυτό και προτείνω σε όλες τις τελετές γάμων των νέων μας να κάνουν τουλάχιστον τρία παιδιά, αν είναι δυνατόν και περισσότερα».

«Λέω πως εάν είναι ένα είναι περίεργο, αν είναι δύο είναι ανταγωνισμός, εάν είναι τρία είναι ισορροπία, εάν είναι τέσσερα είναι ευμάρεια», ανέφερε.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024