Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Προς τους 425 ίππους... προχωρά η νέα Mercedes-AMG A45

Προς τους 425 ίππους… προχωρά η νέα Mercedes-AMG A45

Η πρεμιέρα της νέας A 45 AMG αναμένεται να αποτελέσει την «έκπληξη» της προσεχούς έκθεσης της Γενεύης από μέρους της Mercedes-Benz η οποία σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες έχει βαλθεί να εκπλήξει και με τα μεγέθη ισχύος της μικρότερης πρότασης του Affalterbach.

Η Mercedes-AMG έχει γνωστοποιήσει από καιρό τις «ακραίες» προθέσεις της για την νέα ενσάρκωση της κορυφαίας έκδοσης της A-Class, οι οποίες όσο πλησιάζει η πρεμιέρα της -που σύμφωνα με πληροφορίες θα αποτελέσει την«έκπληξη» των Γερμανών για την προσεχή έκθεση της Γενεύης- δείχνουν να επιβεβαιώνονται με εμφατικό τρόπο.

Αναλυτικότερα, νεότερες πληροφορίες που αφορούν την έκδοση, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις ισχύος αναφέρουν ότι η A 45 ΑΜG θα προσφέρει απόδοση 388 και 425 ίππων, μεγέθη τα οποία θα μεταδίδονται στην άσφαλτο με την συνδρομή ενός σοφιστικέ συστήματος τετρακίνησης στις επιλογές του οποίου θα περιλαμβάνεται και drift mode.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύστημα 4Matic που θα εφοδιάζει την νέα A 45 AMG, αντί της συνήθους παρουσίας ενός ηλεκτρονικά ελεγχόμενου διαφορικού για τον πίσω άξονα, θα διαθέτει ένα ιδιαιτέρως εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης ροπής το οποίο θα μπορεί να κατανείμει έως και το 100% σε ένα και μόνο τροχό του πίσω άξονα.

Σε ό,τι αφορά την καρδιά της νέας A 45 AMG, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αποτελεί μεν μετεξέλιξη του δίλιτρου turbo κινητήρα που εφοδιάζει την A 35 ΑΜG, έχει τροποποιηθεί σε τέτοιο βαθμό δε που καταχωρείται από την γερμανική φίρμα ως νέος κινητήρας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024