Οι Δεληζήσης και Τόνσο θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας τους ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Εξαιρετικά άτυχοι στάθηκαν οι Γιώργος Δεληζήσης και Μάρτιν Τόνσο. Αμφότεροι αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο και έγιναν αναγκαστική αλλαγή.
Ο αρχηγός του Άρη ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ενώ ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός στη γάμπα. Αμφότεροι αναμένεται να υποβληθούν σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας τους.
Ο Σάββας Παντελίδης περιμένει τα αποτελέσματα προκειμένου να γνωρίζει αν μπορεί να υπολογίζει τους δύο ποδοσφαιριστές για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα εκτίσει τη ποινή του ο Μπάσα, που αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Πανιώνιο.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.