Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στον Αρειο Πάγο ο Λαφαζάνης - Τι κατέθεσε στην αίτησή του

Στον Αρειο Πάγο ο Λαφαζάνης – Τι κατέθεσε στην αίτησή του

Αναφέρει πως σε βάρος του έχει «οικοδομηθεί πλέγμα ποινικών διώξεων» και ζητεί την ταχεία διεκπεραίωση όλων των υποθέσεων επισημαίνοντας πως «ο πολιτικός αγώνας δεν είναι δυνατό να διεξάγεται στους προθαλάμους των ανακριτικών γραφείων»

Την πόρτα της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου πέρασε σήμερα στις 11 το πρωί ο επικεφαλής της «Λαικής Ενότητας», Παναγιώτης Λαφαζάνης προκειμένου μεταξύ άλλων να ενημερωθεί για την πορεία των μηνυτήριων αναφορών που έχει υποβάλλει.

Ειδικότερα, ο κ. Λαφαζάνης ζήτησε να ενημερωθεί από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου σχετικά με την πορεία μήνυσης που κατέθεσε το 2016 για την τρίτη ανακεφαλοποίηση των τραπεζών μετά και τις τελευταίες διαρροές φημών για την αστάθεια του τραπεζικού συστήματος, ενώ ενημέρωση ζήτησε και για την πορεία μηνυτήριων αναφορών που έχει καταθέσει για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και για τη ρίψη χημικών στο Ειρηνοδικείο Αθήνας.

Παράλληλα, υπέβαλε αίτημα για την ταχεία διεκπεραίωση των δικογραφιών που τον αφορούν «λόγω εξαιρετικής σπουδαιότητας». Μάλιστα, οπως αναφέρει στην αίτηση του,«ο πολιτικός αγώνας δεν είναι δυνατόν να διεξάγεται στους προθαλάμους των ανακριτικών γραφείων» και για το λόγο αυτό ζητά «την κατά προτίμηση διεκπεραίωση των δικογραφιών».

Αναφέρει πως σε βάρος του έχει «οικοδομηθεί πλέγμα ποινικών διώξεων» και ζητεί την ταχεία διεκπεραίωση όλων των υποθέσεων επισημαίνοντας πως «ο πολιτικός αγώνας δεν είναι δυνατό να διεξάγεται στους προθαλάμους των ανακριτικών γραφείων».

«Η δικαιοσύνη πρέπει να αποδίδεται γιατί αυτό είναι κορυφαίο ζήτημα Δημοκρατίας και εκπαίδευσης του Λαού στους Δημοκρατικούς Θεσμούς» επισημαίνει ο κ. Λαφαζάνης προσθέτοντας πως πρέπει να ολοκληρωθεί η έρευνα «ώστε να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης όσοι έχουν διαπράξει σοβαρότατες κακουργηματικές πράξεις». Επίσης, αιτείται «την κατά προτίμηση διεκπεραίωση» των δικογραφιών που έχουν σχηματιστεί σε βάρος του «ώστε να λάμψει η αλήθεια

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024