Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Τον ισχυρισμό ότι δεν άλλαξε θέση, προβάλλει ο υφυπουργός Εξωτερικών, Τέρεντς Κουίκ, ο οποίος πήρε στη Βουλή την έδρα του παραιτηθέντος βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλου και διαφοροποιήθηκε από τους ΑΝΕΛ.
Ο Τ. Κουίκ σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ θέλοντας να δικαιολογήσει την παραμονή του στην κυβέρνηση, υποστήριξε «Δεν πιστεύω ότι εγώ άλλαξα θέση», ενώ έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι αριστερός, αλλά ούτε αριστεροφοβικός.
Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ο κ. Κουίκ είπε χαρακτηριστικά: «Δεν πιστεύω ότι άλλαξα θέση (…). Όταν εγώ ορκίστηκα, δεν υπήρχε δυστυχώς κοινοβουλευτική ομάδα. Όταν πληροφορήθηκα ότι παραιτήθηκε ο Παπαχριστόπουλος στενοχωρήθηκα. Διότι περίμενα ότι θα έμενε, οπότε θα έμενα κι εγώ (σ.σ. στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ) και από εκεί και πέρα, εάν ήθελε κάποιος να με διώξει ή όχι».
Αναφερόμενος στη συμπόρευση του με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ, ο κ. Κουίκ, είπε μεταξύ άλλων ότι «Δεν είμαι αριστερός, αλλά ούτε αριστεροφοβικός. Μπορεί σε κάποιο κόσμο να μην αρέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τους αρέσει ο Τσίπρας».
Δείτε το βίντεο με το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης του κ. Κουίκ:
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!