Κυριακή 12 Ιουλίου 2026
weather-icon 31o
ps. post
scriptum

Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν

Αυγενάκης: Οι πολίτες θα στείλουν σπίτι της αυτή την παρακμιακή κυβέρνηση

Αυγενάκης: Οι πολίτες θα στείλουν σπίτι της αυτή την παρακμιακή κυβέρνηση

Ο κ. Αυγενάκης σημείωσε ότι η ΝΔ δίνει ιδιαίτερη σημασία στο άρθρο 16 και επιμένει στην αναθεώρησή του, όπως και για το άρθρο 32, δηλαδή στην αναγκαιότητα αποσύνδεσης της προεδρικής εκλογής από την πρόκληση εθνικών εκλογών.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

«Όπως και να ‘χει, κάλπες θα στηθούν φέτος και οι πολίτες θα στείλουν σπίτι της αυτήν την παρακμιακή κυβέρνηση που κυβερνά με όρους πολιτικής συμμορίας», είπε μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι, ο Λευτέρης Αυγενάκης,.

Ο γραμματέας της ΝΔ ανέφερε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αντιμετωπίσει το θέμα της Συνταγματικής Αναθεώρησης με τέτοια σοβαρότητα και προοδευτικότητα, «που σίγουρα δεν θα βρείτε σε κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά στο πρόσωπο του ίδιου του κ. Τσίπρα».

Ο κ. Αυγενάκης σημείωσε ότι η ΝΔ δίνει ιδιαίτερη σημασία στο άρθρο 16 και επιμένει στην αναθεώρησή του, όπως και για το άρθρο 32, δηλαδή στην αναγκαιότητα αποσύνδεσης της προεδρικής εκλογής από την πρόκληση εθνικών εκλογών.

Για το πρόσωπο που θα στηρίξει η ΝΔ στην προεδρική εκλογή την άνοιξη του 2020 ο κ. Αυγενάκης τόνισε: «Κάθε πράγμα στην ώρα του. Στο Κοινοβούλιο αυτές τις μέρες συζητάμε για την Αναθεώρηση του Συντάγματος και όχι για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Εξάλλου, καμιά αξιόπιστη συζήτηση δεν μπορεί να γίνει με τον κ. Τσίπρα».

Προσέθεσε επίσης ότι η ΝΔ εδώ και δύο χρόνια έχει καταθέσει την πρότασή της για την αντιμετώπιση των «κόκκινων» δανείων και έχει ήδη έτοιμη και την κυβερνητική της πρόταση «Για μια καλύτερη Ζωή».

«Η κυβέρνηση είναι σε αποδρομή και στην αποδρομή της αυτή, θα αφήσει πίσω της παρόμοιες καταστάσεις, όπως αυτή που κάνει τώρα με την αναθεώρηση του Συντάγματος, εργαλειοποιώντας και ναρκοθετώντας το πολιτικό σκηνικό», υπογράμμισε.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 12 Ιουλίου 2026
Cookies