Αγωνία στην ΑΕΚ για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο έμπειρος Ουκρανός στόπερ έκανε και στην σημερινή προπόνηση στα Σπάτα ατομικο πρόγραμμα και άπαντες περιμένουν τις επόμενες μέρες για να δουν αν θα προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης (17/2, 19:30).
Στην σημερινή, πρωινή προπόνηση της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ, η κατάσταση του αμυντικού της ΑΕΚ ήταν καλύτερη, ωστόσο παραμένει ερωτηματικό εν όψει Κυριακής.
Σημειωτέον η παράμετρος Τσιγκρίνσκι θα κρίνει εν πολλοίς και την αμυντική διάταξη της ΑΕΚ.
LIVE: Ίντερ – Ελλάς Βερόνα. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ίντερ – Ελλάς Βερόνα για την 37η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.
Εντός έδρας ήττα-σοκ υπέστη η Γιουβέντους από την αδιάφορη Φιορεντίνα και έπεσε στην 6η θέση και εκτός Champions League, με τη Ρόμα να εκμεταλλεύεται το γεγονός και να περνά 4η, μετά το 2-0 επί της Λάτσιο στο ντέρμπι της πρωτεύουσας.
LIVE: Μύκονος Betsson – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 15:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μύκονος Betsson – Παναθηναϊκός για το Game 2 των προημιτελικών των play offs της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.