Παρασκευή 10 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Honda IED Tomo Concept: Μαθητευόμενη… ηλεκτροκίνηση

Honda IED Tomo Concept: Μαθητευόμενη… ηλεκτροκίνηση

Η ιαπωνική φίρμα ενώνει τις δυνάμεις της με τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Instituto Europeo di Design, επιφυλάσσοντας για την ελβετική έκθεση ένα πρωτότυπο μοντέλο που φιλοδοξεί να αποτυπώσει το ιδανικό ηλεκτροκίνητο μέσο για τις μετακινήσεις εντός πόλης.

Η ιαπωνική φίρμα θα παρουσιάσει στην προσεχή έκθεση της Γενεύης, μια πρωτότυπη σχεδιαστική μελέτη η οποία αποτελεί προϊόν συνδημιουργίας των σχεδιαστών της Honda και μιας ομάδας 13 μεταπτυχιακών φοιτητών του Instituto Europeo di Design, η οποία και φιλοδοξεί να αποτυπώσει το «ιδανικό» ηλεκτροκίνητο city-car για τους νέους του μέλλοντος.

Τα πρώτα σκίτσα που δόθηκαν στη δημοσιότητα εκτός από το χαριτωμένο design του πρωτότυπου μοντέλου το οποίο δεν ξεπερνά τα 4,0 μέτρα σε μήκος, αποκαλύπτει ότι πρόκειται για ένα σχεδιαστικό υβρίδιο ανάμεσα σε coupe και pickup, καθώς οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του Instituto Europeo di Design, προφανώς θέλησαν να συνδυάσουν δυναμισμό και χρηστικότητα στις subcompact διαστάσεις του ηλεκτρικού τετράτροχου.

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν πληροφορίες για τη διαμόρφωση του εσωτερικού ή το σύνολο που εξοπλίζει το ηλεκτρικό city-car καθώς η ιαπωνική φίρμα δείχνει να επιφυλάσσεται για την ελβετική έκθεση όπου παρεμπιπτόντως, σύμφωνα με πληροφορίες θα παρουσιάσει και ένα προπαραγωγής πρωτότυπο, του Honda Urban EV, του επίσης αστικών προδιαγραφών και διαστάσεων μοντέλου το οποίο θα αποτελέσει στο κοντινό μέλλον έκδοση παραγωγής.

Sports in

«Ναυάγιο» δυο δισεκατομμυρίων ευρώ

Η Παρί με τα λεφτά του Κατάρ έχει πετάξει στα σκουπίδια τρομακτικά λεφτά στην προσπάθεια για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 10 Μαϊου 2024