Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Όλα καλά με Φορτούνη, «χλωμό» να παίξει ο Ομάρ με Ντιναμό

Όλα καλά με Φορτούνη, «χλωμό» να παίξει ο Ομάρ με Ντιναμό

Δεν εμπνέει ανησυχία στον Ολυμπιακό η κατάσταση του Κώστα Φορτούνη εν όψει Ντιναμό Κιέβου (14/2, 19:55), αλλά θεωρείται δύσκολο να προλάβει το ματς ο Ομάρ Ελαμπντελαουί

Την Πέμπτη (14/2, 19:55), ο Ολυμπιακός ρίχνεται και πάλι στη μάχη του Europa League υποδεχόμενος τη Ντιναμό Κιέβου στο Γ. Καραϊσκάκης για τους «32» της διοργάνωσης. Το προπονητικό επιτελείο φαίνεται πως θα έχει έναν πονοκέφαλο λιγότερο, μιας και η κατάσταση του Κώστα Φορτούνη δεν εμπνέει πλέον καμία ανησυχία.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού που έγινε αλλαγή στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο, ακολούθησε χτες εξειδικευμένο πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ σήμερα θα προπονηθεί χαλαρά ώστε να είναι σε καλή κατάσταση το πόδι του κόντρα στους Ουκρανούς.

Από την άλλη ο βασικός δεξιός μπακ της ομάδας αναμένεται να απουσιάσει όπως φαίνεται για ένα ακόμη ματς. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί θα μπει σταδιακά σε φουλ ρυθμό προπονήσεων, με ρεαλιστικότερο ορίζοντα επιστροφής να είναι το ντέρμπι με την ΑΕΚ που έπεται (Κυριακή 17/2, 19:30).

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024