Παντελής Παντελίδης: Μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από τον θάνατό του
Τρία χρόνια συμπληρώνονται από το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου 2016, όταν ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από τροχαίο δυστύχημα πλησίον της Λεωφόρου Βουλιαγμένης
Τρία χρόνια συμπληρώνονται από το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου 2016, όταν ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από τροχαίο δυστύχημα πλησίον της Λεωφόρου Βουλιαγμένης.
Ο χαμός του σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη τη χώρα και βύθισε την οικογένειά του στο πένθος.
Φέτος συμπληρώνονται τρία χρόνια από τον θάνατό του και την Κυριακή 17 Φεβρουάριου θα τελεστεί μνημόσυνο στη μνήμη του.
Η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή έκανε μέσα από τα social media την εξής ανακοίνωση:
«Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου και ώρα 9.45, στον Αγ. Σπυρίδωνα Νέας Ιωνίας, θα τελεσθεί αρχιερατικό μνημόσυνο για τα 3 χρόνια απουσίας του πολυαγαπημένου μας Παντελή. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι στην τελετή. Ευχαριστούμε».
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας