Την απίστευτη περιπέτεια στην οποία έχει εμπλακεί περιγράφει ο Ε.Κ. με αφορμή χρέος 600 ευρώ στον ΟΓΑ.
Οπως αναφέρει, στις 16/05/2018 πήγε στον ΟΓΑ για να πάρει ασφαλιστική ενημερότητα.
Εκεί του γνωστοποίησαν ότι έχει χρέος 605,16 ευρώ.
«Μου εκτύπωσαν την οφειλή, πήγα στην τράπεζα, πλήρωσα και επέστρεψα με την απόδειξη, οπότε και μου έδωσαν την ενημερότητα» λέει στο cretalive.
Κάπου εκεί το θέμα θα έληγε… Ομως δεν συνέβη κάτι τέτοιο.
«Μετά από 4 μήνες ξαναπήγα για ενημερότητα, μου είπαν ότι χρωστώ 605,16 ευρώ! Τους έδειξα την απόδειξη και παραδέχτηκαν ότι έχω δίκιο και μου έδωσαν την ενημερότητα… » προσθέτει.
Δεν μπορεί να λειτουργήσει την επιχείρησή του
Ξαναπήγε στον ΟΓΑ Ιανουάριο 2019 για ενημερότητα.
«Αυτή τη φορά μου είπαν ότι χρωστώ 605,16 ευρώ στο…ΚΕΑΟ (Βλέπετε στείλανε τις οφειλές από τον ΟΓΑ στο ΚΕΑΟ αλλά όχι και τις… εξοφλήσεις!).
»Από το ΚΕΑΟ με ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι και ότι πρέπει ο ΟΓΑ να “τραβήξει” πίσω την οφειλή.
»Από τον ΟΓΑ πάλι μου λένε ότι έχω δίκιο αλλά δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν!», αναφέρει.
Και εξαιτίας αυτού του φαύλου κύκλου – όπως επισημαίνει – η ουσία είναι ότι δεν μπορεί να πάρει την ενημερότητα και να λειτουργήσει ομαλά την επιχείρησή του.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ