Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Συλλογική σύμβαση εργασίας για εργαζόμενους σε ενοικιαζόμενα και διαμερίσματα
Την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας για τους εργαζόμενους στα πάσης φύσεως μη κύρια τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας (ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα) γνωστοποίησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ).
Την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας για τους εργαζόμενους στα πάσης φύσεως μη κύρια τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας (ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα) γνωστοποίησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ).
Συγκεκριμένα, η ΠΟΕΕΤ ανακοίνωσε ότι υπογράφηκε νέα κλαδική σύμβαση εργασίας με τους εργοδότες της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ), που ρυθμίζει τους όρους αμοιβής και εργασίας των εργαζομένων στα μη κύρια τουριστικά καταλύματα.
Οι βασικοί μισθοί και τα ημερομίσθια των εργαζομένων θα παραμείνουν σταθεροί για το 2019, ως έχουν αποτυπωθεί στη ΔΑ ΤΡΙΜ 6/2018, ΠΚ 9/21-09-2018.
«Θεωρούμε θετική εξέλιξη το γεγονός ότι, μετά τα ξενοδοχεία και τη συμφωνία για συλλογικές ρυθμίσεις στον κλάδο, οι εργοδότες της ΣΕΤΚΕ βεβαιώνουν με την υπογραφή της ΣΣΕ στα μη κύρια τουριστικά καταλύματα την αναγκαιότητα συλλογικών ρυθμίσεων στον κλάδο, που αφορά τους εργαζόμενους. Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη σύμβαση που υπογράφεται με τη ΣΕΤΚΕ, αφού η προηγούμενη είναι προϊόν μεσολάβησης και απόφαση διαιτησίας» επισημαίνει η ΠΟΕΕΤ.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!