Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Εμφανίστηκε» ο Πετσίτης στο πλευρό σέξι τραγουδίστριας

«Εμφανίστηκε» ο Πετσίτης στο πλευρό σέξι τραγουδίστριας

Μπορεί στην Ελλάδα να τον ψάχνουν όλοι, αλλά όπως φαίνεται ο Μανώλης Πετσίτης κάνει μεγάλη ζωή στο πλευρό της τραγουδίστριας Βίκυς Καρνέζη

Είναι ένα πρόσωπο που το τελευταίο διάστηµα κυριαρχεί στην πολιτική επικαιρότητα λόγω των περίεργων «διαδροµών» του µεταξύ Μεγάρου Μαξίµου και επιχειρηµατικών σαλονιών, ενώ έγινε γνωστός ως ο «Μανόλο» του Νίκου Παππά.

Ο λόγος για τον συµµαθητή του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Μανώλη Πετσίτη, για τον οποίο, µετά τα αναρίθµητα δηµοσιεύµατα µε πρωταγωνιστή τον ίδιο, η Εισαγγελία της Αθήνας διέταξε προκαταρκτική έρευνα, έπειτα από σχετική παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης ∆ηµητρίου, προκειµένου να διερευνηθεί ο ρόλος του στην υπόθεση της ∆ΕΠΑ και των καθυστερήσεων στην είσπραξη οφειλών εκατοµµυρίων ευρώ από εταιρεία συµφερόντων του επιχειρηµατία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Μπορεί στην Ελλάδα να τον ψάχνουν όλοι, αλλά όπως φαίνεται ο Μανώλης Πετσίτης κάνει μεγάλη ζωή στο πλευρό της τραγουδίστριας Βίκυς Καρνέζη.

Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια στο λογαριασμό της στο Facebook, ο Πετσίτης παρόλο που σταμάτησε της δημόσιες εμφανίσεις στα στέκια του Κολωνακίου και στα πρώτα τραπέζια μπουζουκιών συνεχίζει να περνάει ανέμελες στιγμές στο Λονδίνο.

Η κ. Καρνέζη ανέβασε φωτογραφία της στην οποία εμφανίζεται αγκαλιά με τον Πετσίτη με το σχόλιο: «Είσαι η πιο μεγάλη κι η πιο όμορφη έκπληξη της ζωής μου!!! Σ’ αγαπώ μανώλο μου!!!».

Η ίδια, μιλώντας στο «Secret» των Παραπολιτικών, επιβεβαίωσε τη στενή της σχέση με τον Μανώλη Πετσίτη. «Είμαστε πολύ καιρό μαζί. Είμαστε πολύ καλά και πολύ ερωτευμένοι» εξομολογείται η ίδια, χαρακτηρίζοντας άδικα όσα γράφονται για τον σύντροφό της.

«Ο Μανώλης είναι πολύ καλό παιδί και έξυπνος άνθρωπος» δηλώσει χαρακτηριστικά, ενώ αποκαλύπτει άγνωστες στιγμές της σχέσης τους. «Μας γνώρισε ένας κοινός μας φίλος. Ήταν κεραυνοβόλος ο έρωτάς μας. Τον αγαπώ πολύ τον Μανώλη».

«Είμαι σίγουρη γι’ αυτόν, δεν τον αλλάζω, είναι ο άνθρωπός μου» προσθέτει στο περιοδικό, σημειώνοντας πως ο ίδιος «είναι άνδρας παλαιάς κοπής, παλαιών αρχών».

Την ίδια ώρα ο Μ. Πετσίτης, μιλώντας για τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει, δηλώνει πως όλοι θέλουν να ξεσπάσουν πάνω του. «Με αγαπάνε πολύ» προσθέτει με νόημα, ενώ σε ερώτηση του περιοδικού αν στηρίζει την κυβέρνηση δηλώνει «όλα καλά».

Sports in

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφίζεται με διακριτικό μακιγιάζ και οι followers της τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν. Οι συγκρίσεις με την Κιμ Καρντάσιαν και η αποθέωση της φυσικής της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024