Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα άδεια στον Κουφοντίνα - Θα βγει από τη φυλακή για έξι μέρες

Νέα άδεια στον Κουφοντίνα – Θα βγει από τη φυλακή για έξι μέρες

Η νέα άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα θα ξεκινήσει στις 28 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει για έξι μέρες, αντί για τέσσερις όπως ίσχυε μέχρι πρότινος

Άλλη μία άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα, η οποία ξεκινά στις 28 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έξι ημέρες, ενέκρινε το Συμβούλιο των φυλακών.

O μέχρι τώρα καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια για εγκλήματα της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη», λάμβανε άδειες τεσσάρων ημερών συν δύο ημέρες ακόμη ως οδοιπορικά. Επειδή όμως, λόγω των έργων του Μαλιακού μειώθηκε κατά 17 χιλιόμετρα η απόσταση μεταξύ της αγροτικής φυλακής του Βόλου όπου κρατείται και του Βαρνάβα που βρίσκεται η κατοικία του, συνεπώς δεν υπερβαίνει τα 300 χλμ. που αποτελούν προϋπόθεση για να δοθούν οδοιπορικά, οι μέρες που του χορηγήθηκαν αυξήθηκαν.

Έτσι, αυτή τη φορά το Συμβούλιο ενέκρινε εξαήμερη άδεια στον αρχιεκτελεστή της «17Ν»

Υπενθυμίζεται ότι, στα τέλη Δεκέμβρη, ο Δημήτρης Κουφοντίνας είχε πάρει την τελευταία, μέχρι στιγμής, άδειά του, η οποία ήταν τεσσάρων ημερών.

Από τον περασμένο Αύγουστο, ο Δ. Κουφοντίνας κρατείται στις  φυλακές του Βόλου από όπου και θα λάβει τη νέα του άδεια. Όπως είναι γνωστό, το αρμόδιο συμβούλιο των φυλακών σταθμίζει αν ο κάθε κρατούμενος, ανεξάρτητα από το αδίκημα και το ύψος της ποινής, πληροί τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος και αυτές αφορούν στη συμπλήρωση των πραγματικών χρόνων έκτισης της ποινής και ότι δεν έχει στο… μητρώο του καμία πειθαρχική ποινή.

Επιπλέον, οι αρμόδιοι σταθμίζουν το γεγονός ότι ο κρατούμενος κάνει καλή χρήση της άδειάς του και επιστρέψει εγκαίρως στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024