Αμ' έπος, άμ' έργον ο Ανδρουλάκης: το βράδυ στην TV δίνει στοιχεία και για το νόμιμο και για το ηθικό και καταθέτει μήνυση στον Αδωνι που για Predator έπεα πτερέοντα και από τηγανίτα τίποτα
Η αναγνώριση του νέου κόμματος θα του επιτρέψει να θέσει τους υποψήφιούς του για τις επόμενες γενικές εκλογές και ήδη έκανε γνωστό ότι θα υπάρχουν υποψήφιοι στην Αγγλία, την Ουαλία, και στην Σκωτία
Το νέο κόμμα που υποστηρίζει ο Νάιτζελ Φάρατζ – πρώην επικεφαλής του κόμματος UKIP και θερμός υποστηρικτής του Brexit – αναγνώρισε επίσημα η Εκλογική Επιτροπή.
Το όνομα του κόμματος είναι «Κόμμα για το Brexit» και επικεφαλής του η Κάθριν Μπλέικλοκ, η οποία στις γενικές εκλογές του 2017 δεν κατάφερε να εκλεγεί ως υποψήφια του UKIP στο Γκρέιτ Γιάρμουθ.
Η αναγνώριση του νέου κόμματος θα του επιτρέψει να θέσει τους υποψήφιούς του για τις επόμενες γενικές εκλογές και ήδη έκανε γνωστό ότι θα υπάρχουν υποψήφιοι στην Αγγλία, την Ουαλία, και στην Σκωτία.
Επιπλέον, ο Νάιτζελ Φάρατζ δήλωσε ότι θα θέσει υποψηφιότητα με το Κόμμα για το Brexit στις ευρωεκλογές του Μαϊου, εάν η Βρετανία δεν αποχωρήσει από την ΕΕ μέχρι τότε.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.