Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Brexit: Συνάντηση Μέι με τον ιρλανδό πρωθυπουργό για το backstop

Brexit: Συνάντηση Μέι με τον ιρλανδό πρωθυπουργό για το backstop

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Ντάουνινγκ Στριτ, η συνάντηση θα αποτελεί συνέχεια των συζητήσεων που είχε η Τ.Μέι τις προηγούμενες μέρες στην Β. Ιρλανδία και στις Βρυξέλλες

Με τον ιρλανδό ομόλογό της, Λέο Βάραντκαρ, θα συναντηθεί το απόγευμα η βρετανίδα πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι, στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί για το Brexit, με τον οποίο θα συζητήσει το θέμα του backstop.

Στη συνάντηση με τον ιρλανδό πρωθυπουργό θα παρευρίσκονται και υψηλόβαθμα στελέχη της βρετανικής κυβέρνησης. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Ντάουνινγκ Στριτ, η συνάντηση θα αποτελεί συνέχεια των συζητήσεων που είχε η Τ.Μέι τις προηγούμενες μέρες στην Β. Ιρλανδία και στις Βρυξέλλες, με στόχο να αναζητηθούν νομικά δεσμευτικές αλλαγές στη συμφωνία για την αποχώρηση, όπως έχει ζητήσει η Βουλή των Κοινοτήτων.

Πριν από τη συνάντηση με την Τ.Μέι, ο ιρλανδός πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Μπέλφαστ, όπου θα ενημερώσει τα πέντε βασικά κόμματα της Β. Ιρλανδίας για τις συνομιλίες με τους Ευρωπαίους ηγέτες στις Βρυξέλλες, την Τετάρτη.

Στο πρόγραμμα των συναντήσεων στο Δουβλίνο, έχει προγραμματιστεί συνάντηση του γενικού εισαγγελέα, Τζέφρι Κοξ, με τον Ιρλανδό ομόλογό του, Σίμους Γουλφ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024