Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κρέσπο: «Τελικός που δίνει παραπάνω από τρεις βαθμούς το ντέρμπι»

Κρέσπο: «Τελικός που δίνει παραπάνω από τρεις βαθμούς το ντέρμπι»

Η άποψη του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό (10/2, 19:30)

Κάθε παιχνίδι το προσεγγίζει ως τελικό ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ωστόοσ παραδέχτηκε ότι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (10/2, 19:30, Τούμπα) μπορεί να δίνει παραπάνω από τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του στη Nova:

-Για την ετοιμότητα: «Αισθάνομαι καλά και όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό».

-Για το αν είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί καθώς δεν έπαιξε στο ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται ξεκούραση. Νομίζω ότι και εμείς και οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την Τετάρτη στο Κύπελλο, κάναμε καλή προετοιμασία για το ντέρμπι και είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή».

-Για το δίδυμο που συνθέτει με τον Φερνάντο Βαρέλα: «Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια μαζί και προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να γινόμαστε και καλύτεροι. Όλη η ομάδα βοηθάει στο αμυντικό κομμάτι. Πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε και να κρατήσουμε αυτή τη νοοτροπία».

-Για το ότι είναι ένας εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ: «Δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για εμένα, εγώ πάντα προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα όπως μπορώ. Σίγουρα δείχνει έναν σεβασμό και οι πιο έμπειροι προσπαθούμε να βοηθάμε. Έχω υπάρξει και στο παρελθόν αρχηγός σε ομάδα, αλλά αυτή τη φορά είναι διαφορετικό. Πάντα προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα».

-Για το sold out των οπαδών του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Περιμένω την ατμόσφαιρα που υπάρχει σε κάθε ματς. Οι οπαδοί μας είναι πάντα δίπλα μας και βοηθούν την ομάδα, μας δίνουν δύναμη. Εμείς πρέπει να τους δώσουμε αυτό που περιμένουν και να τους κάνουμε χαρούμενους».

-Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ξεκινήσαμε από την αρχή της σεζόν, θεωρώντας το κάθε παιχνίδι ως τελικό, έτσι και αυτό το ματς θα είναι ένας τελικός. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για όλους μας και θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη».

-Για το τι περιμένει από τον ΠΑΟΚ σε αυτό το παιχνίδι: «Πρέπει να κάνουμε αυτό που κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Να παραμείνουμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εμείς μπαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε ανεξάρτητα τον αντίπαλο και αυτό θα κάνουμε την Κυριακή».

-Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα που δουλεύει σοβαρά το τελευταίο διάστημα. Έχουν δείξει ότι είναι σε καλό δρόμο το τελευταίο διάστημα. Νομίζω ότι στο στυλ παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει πρόβλημα, θα δυσκολέψουμε πολύ τον Ολυμπιακό».

-Για την βαθμολογική σημασία του ντέρμπι: «Η νίκη μπορεί να δίνει περισσότερους από τρεις βαθμούς, γιατί παίζουμε με τον δεύτερο της βαθμολογίας. Παίζει μεγάλο ρόλο και στο ψυχολογικό κομμάτι η νίκη στο ντέρμπι».

-Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Από την αρχή της χρονιάς αυτό που μας λένε είναι να φέρουμε το πρωτάθλημα πίσω στην πόλη και εμείς προσπαθούμε να καταφέρουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν μπορώ να ζητήσω κάτι από τον κόσμο, αυτό που μπορώ να τους πω είναι ότι θα δώσουμε το 100% για τη νίκη, για να τους κάνουμε χαρούμενους».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024