Έτοιμος για «ηχηρή» παρέμβαση ήταν κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Μόλις ξεκίνησε την ομιλία του, στο πλαίσιο των ψευτοηρωισμών του, επιχείρησε να επιτεθεί εκ νέου στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας πως «ελπίζω να μην αληθεύουν οι φήμες περί απουσίας του πρωθυπουργού από τη σημερινή συζήτηση».
Κάτι απρόσμενο, όμως, περίμενε τότε τον κ. Καμμένο, ο οποίος έλαβε αποστομωτική απάντηση. Ο Αλέξης Τσίπρας εισήλθε στην Ολομέλεια, με τους βουλευτές να ξεσπούν σε γέλια κατά του κ. Καμμένου.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.