Τραγωδία στο Ηράκλειο: Εντοπίστηκε η σορός ηλικιωμένου που αγνοούνταν
Πρόκειται για άνδρα, ηλικίας 85 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός κάτω από μικρή γέφυρα, σε αγροτική περιοχή δίπλα από την την κοίτη του μικρού ποταμού «Μπαμπουλάνη» στο χωριό Αρχάγγελος (Βαρβάρω), κοντά στο Καστέλλι Πεδιάδος
Νεκρός εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής ηλικιωμένος που αναζητείτο από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.
Πρόκειται για άνδρα, ηλικίας 85 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός κάτω από μικρή γέφυρα, σε αγροτική περιοχή δίπλα από την την κοίτη του μικρού ποταμού «Μπαμπουλάνη» στο χωριό Αρχάγγελος (Βαρβάρω), κοντά στο Καστέλλι Πεδιάδος.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, το οποίο επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας εντοπίστηκε να επιπλέει μέσα σε λιμνάζοντα νερά, ύψους περίπου, μισού μέτρου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ηλικιωμένος είχε φύγει από το σπίτι του προκειμένου να μαζέψει χόρτα, με τους οικείους και τους συγχωριανούς του να τον αναζητούν από τη 1 το μεσημέρι.
Δυστυχώς, όμως, περί τις 8 το βράδυ της Παρασκευής, κάτοικοι του χωριού εντόπισαν το πτώμα του άτυχου ηλικιωμένου.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Αστυνομίας, καθώς και ιατροδικαστής. Ενώ, «φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου του ηλικιωμένου θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.
- Ιράν: «Εχουν σκοτωθεί 180 παιδιά από τις επιθέσεις ΗΠΑ και Ισραήλ» ανάμεσα σε «τουλάχιστον 1.332 αμάχους»
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης προκαλούν τον Τραμπ – «Περιμένουμε» τα πολεμικά σας στα Στενά του Ορμούζ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι θα γίνει στην Ελλάδα
- Μπαρτζώκας: «Βλέπετε τι μάχη γίνεται στην 10η, 11η θέση, παλεύουν ομάδες με τρομερό ρόστερ και καλούς προπονητές»
- Χέιζ-Ντέιβις: «Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι»
- Γουλβς – Λιβερπουλ 1-3: Πήρε εκδίκηση και πέρασε στα προημιτελικά του FA Cup
