Βουλή: Κυρώθηκε από την Επιτροπή Οικονομικών η παράταση της σύμβασης για το «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Είχε προηγηθεί ονομαστική ψηφοφορία που είχε ζητήσει ο εισηγητής της ΔΗΣΥ Γιάννης Μανιάτης.
Υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από την Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την «Κύρωση της από 24 Ιανουαρίου 2019 Σύμβασης Παράτασης της «Σύμβασης Ανάπτυξης Αεροδρομίου», που υπογράφηκε στην Αθήνα στις 31 Ιουλίου 1995 και κυρώθηκε με τον ν. 2338/1995 (Α΄202)».
Είχε προηγηθεί ονομαστική ψηφοφορία που είχε ζητήσει ο εισηγητής της ΔΗΣΥ Γιάννης Μανιάτης.
Υπέρ της αρχής της κύρωσης της σύμβασης τάχθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Από την πλευρά της αντιπολίτευσης, ΝΔ, ΔΗΣΥ, Ένωση Κεντρώων και ΑΝΕΛ επιφυλάχθηκαν για την Ολομέλεια, ενώ ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή καταψήφισαν.
- Αναστάτωση στον Πειραιά: Ακυβέρνητο κρουαζιερόπλοιο λόγω βλάβης – Το προσέδεσαν ρυμουλκά
- Παναθηναϊκός: Φτάνει στην Αθήνα μέσα στην ημέρα ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις
- Διάσκεψη Μονάχου: «Μας έτεινε το χέρι αντί να μας ρίξει γροθιά, αλλά τίποτα δεν άλλαξε» – Δεν έπεισε ο Ρούμπιο
- Κατάκολο: Ειδικό συνεργείο για την απομάκρυνση του βράχου που αποκολλήθηκε – Εκκενώθηκαν δέκα κατοικίες
- Καίτη Γαρμπή: «Έχει ωραίες φωνές, αλλά για τη συνθήκη της Eurovision θα είναι πάρα πολύ καλός ο Akylas»
- Ανδρουλάκης σε ΚΟΕΣ: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ για να τελειώσουμε οριστικά με το «επιτελικό κράτος»
- Τα νεότερα για τον Μουστάφα Φαλ: Το χρονοδιάγραμμα επιστροφής και η τελευταία κενή θέση στη Euroleague (vid)
- Κομισιόν: Καμπανάκι για το ελληνικό χρέος – Πώς μπορεί να γίνει επικίνδυνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442