Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το The Little Drumer Girl έρχεται αποκλειστικά στο Vodafone TV

Το The Little Drumer Girl έρχεται αποκλειστικά στο Vodafone TV

Κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 8/2

Η δημοφιλής σειρά The Little Drummer Girl φτάνει στη χώρα μας, μέσα από την πρωτοποριακή πλατφόρμα του Vodafone TV! Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του μετρ των κατασκοπευτικών Τζον Λε Καρέ, αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις και στην Ελλάδα, όπως έχει ήδη κάνει σε όλο τον κόσμο.

Μέρος των γυρισμάτων έγινε στη χώρα μας και στο φόντο κρίσιμων σκηνών θα αναγνωρίσετε κάποια από τα πιο σημαντικά μας μνημεία. O Chan-wook Park (Oldboy, The Handmaiden) έφερε στην Ελλάδα τον βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα και Primetime Emmy πρωταγωνιστή του True Blood, Alexander Skarsgard (Big Little Lies), τον δύο φορές υποψήφιο για Όσκαρ, Michael Shannon (Shape of Water) και την υποψήφια για BAFTA Florence Pugh, για να γυρίσουν τον πρώτο κύκλο της σειράς και όπως εξηγεί ο σκηνοθέτης έζησαν μια αξέχαστη εμπειρία με τα γυρίσματα στον Παρθενώνα και στον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Μάλιστα, ο ίδιος δηλώνει ότι: «Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την Ελλάδα».

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Τοποθετημένο χρονικά στα τέλη της δεκαετίας του 1970, αυτό το συναρπαστικό, εκρηκτικό θρίλερ ακολουθεί την Τσάρλι (Pugh), μια νεαρή Αγγλίδα, ιδεαλίστρια ηθοποιό με έντονο ταπεραμέντο και ιδεολογία, η οποία στις διακοπές της στην Ελλάδα γνωρίζει τον Μπέκερ (Skarsgard), έναν μυστηριώδη τύπο ο οποίος θα δοκιμάσει την αποφασιστικότητά της. Σύντομα, θα γίνει αρκετά ξεκάθαρο ότι οι προθέσεις του δεν είναι και τόσο αγνές και η γνωριμία αυτή θα τυλίξει την Τσάρλι γύρω από το τέλεια οργανωμένο σχέδιο του πανούργου Κέρτζ (Shannon).

Η Τσάρλι θα πάρει έναν ρόλο ζωής, ως διπλός πράκτορας στο «Theatre of the Real», ωστόσο παρά το εκπληκτικό της ταλέντο, βρίσκει τον εαυτό της παγιδευμένο σε μια επικίνδυνη και φοβερά μπλεγμένη διαδικασία. Με τις γραμμές να θολώνουν ανάμεσα στην αγάπη και το μίσος, την αλήθεια και το ψέμα, το σωστό και το λάθος, το The Little Drummer Girl υφαίνει μια αριστοτεχνικά καμωμένη, αγωνιώδη και εκρηκτική ιστορία κατασκοπίας και διεθνούς διπλωματίας γεμάτη ίντριγκες και καλά κρυμμένα μυστικά.

Την παραγωγή αυτής της πολύπλευρης ιστορίας υπογράφουν οι executive producers της βραβευμένης με Χρυσή Σφαίρα και Emmy σειράς The Night Manager, ενώ αποτελεί και ντεμπούτο του πολυβραβευμένου, οραματιστή σκηνοθέτη Park Chan-wook, ο οποίος επέλεξε να τοποθετήσει την βαθύτατα αληθινή ιστορία του John Le Carre σε διάφορα σημεία του πλανήτη, από τους πολυσύχναστους δρόμους του Λονδίνου και της Πράγας, μέχρι τα αρχιτεκτονικά φαινόμενα της Ακρόπολης, του Παρθενώνα και τον φημισμένο Ναό του Ποσειδώνα, στο Σούνιο.

Η μεγάλη πρεμιέρα όλων των επεισοδίων του πρώτου κύκλου θα γίνει την Παρασκευή 8/2 στο Vodafone TV. Δείτε τα on demand, όποια στιγμή θέλετε και από οποιαδήποτε συσκευή, ακόμη και χωρίς σύνδεση στο Ίντερνετ.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024