Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βουλγαρία : 10.000 νέες θέσεις εργασίας ανά έτος

Βουλγαρία : 10.000 νέες θέσεις εργασίας ανά έτος

Την τελευταία δεκαετία ο ιδιωτικός τομέας στη Βουλγαρία δημιουργεί -κατά μέσο όρο- 10.000 νέες θέσεις εργασίας ανά έτος, δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομίας Αλεξάντερ Μανόλεφ, στη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης "HR Industry 2019", στη Σόφια.

Την τελευταία δεκαετία ο ιδιωτικός τομέας στη Βουλγαρία δημιουργεί -κατά μέσο όρο- 10.000 νέες θέσεις εργασίας ανά έτος, δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομίας Αλεξάντερ Μανόλεφ, στη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης «HR Industry 2019», στη Σόφια.

Ο μοναδικός τρόπος που αποτελεί εγγύηση για την οικονομική ανάπτυξη είναι η συνεχής επένδυση στην εκπαίδευση και την κατάρτιση των στελεχών και του συνόλου των εργαζομένων, επισήμανε ο κ. Μανόλοφ, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης.

Για την επίτευξη του στόχου της αδιάλειπτης κατάρτισης των εργαζομένων, το υπουργείο Οικονομίας σε συνεργασία με τα υπουργεία Παιδείας & Επιστημών και Εργασίας & Κοινωνικής Πολιτικής επεξεργάζονται και προωθούν δράσεις με επίκεντρο την περαιτέρω βελτίωση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο «χάρτης» της βιομηχανίας που αναπτύχθηκε από εμπειρογνώμονες του υπουργείου Οικονομίας υπογραμμίζει τις ανάγκες των επιχειρήσεων σε κάθε περιοχή της χώρας και αποτελεί σημαντικό «εργαλείο» που πρέπει να μελετηθεί από τους εμπλεκόμενους φορείς.

Η «HR Industry», έκθεση εταιρειών παροχής υπηρεσιών στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, «φιλοξενεί» φέτος περισσότερους από 50 εκθέτες και οι συμμετέχοντες ξεπερνούν τους 940. Στη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν περισσότερα από 30 σεμινάρια.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024