Η Μίλαν πιέζει για τον Ερέρα της Πόρτο
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «Ροσονέρι» ανεβάζουν ρυθμούς για να υπογράψουν τον μέσο της Πόρτο το καλοκαίρι
Εντείνονται οι προσπάθειες της Μίλαν για την απόκτηση του χαφ της Πόρτο, Έκτορ Ερέρα. Όπως αναφέρει η Mediaset, οι ιθύνοντες του συλλόγου βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον μάνατζερ του Μεξικανού, προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία το συντομότερο δυνατό.
Το συμβόλαιο του 28χρονου με τους «Δράκους» λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν και οι άνθρωποι των «Ροσονέρι» προσπαθούν να πείσουν τον Μεξικανό να ετοιμάζει από τώρα βαλίτσες για Μιλάνο.
Πάντως στο σύλλογο αποφάσισαν να επισπεύσουν τις διαδικασίες για τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, καθώς δεν είναι οι μόνοι που τον έχουν προσεγγίσει.
Ίντερ και Ρόμα βρίσκονται αμφότερες σε επικοινωνία με τον Ερέρα, όμως σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, τον πρώτο λόγο έχουν οι «Ροσονέρι».
Τη φετινή περίοδο, ο 28χρονος έχει αγωνιστεί σε 35 παιχνίδια με την Πόρτο, ενώ έχει σημειώσει και ένα γκολ.
- Ρόντμαν για ΛεΜπρόν: «Ο ευκολότερος παίκτης που θα μπορούσα να μαρκάρω»
- Ο Έλι Οκόμπο μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε πέρσι στη Μονακό
- Κλοπ: «Επιστρέφω στο Βερολίνο για να υπογράψω στην Εθνική Γερμανίας»
- Εθνική Αργεντινής: Ο πιθανός αντικαταστάτης του Σκαλόνι σε περίπτωση που αποχωρήσει
- «Ο Χεζόνια ενημέρωσε πως αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης» (pic)
- Ισπανία: «Πλημμύρισαν» από κόσμο οι δρόμοι της Μαδρίτης στην υποδοχή της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας (vids+pics)
- Συγκλονιστικός Μέσι: «Ο πόνος είναι τεράστιος, ωστόσο επιλέγω να κρατήσω όλα τα όμορφα πράγματα» (pic)
- Η FIFA διενεργεί έρευνα σε βάρος της Αργεντινής για τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Μουντιάλ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-MKv9gQHpICM-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442