Κίνδυνο για τιμωρία μίας αγωνιστικής διατρέχει ο Πέτρος Μάνταλος. Ο αρχηγός της Ένωσης έκανε άσεμνη χειρονομία, μετά το γκολ που πέτυχε η ομάδα του κατά του ΠΑΟΚ την Κυριακή 3/5 με συνέχεια να ασκηθεί εναντίον του δίωξη.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου εξέτασε το βίντεο και αποφάσισε τελικά να ασκήσει δίωξη εναντίον του διεθνούς μέσου της ΑΕΚ, για τον τρόπο που πανηγύρισε μπροστά σε αντίπαλο (τον Αντελίνο Βιεϊρίνια).

Αυτό σημαίνει ότι ο Μάνταλος κινδυνεύει με τιμωρία μιας αγωνιστικής για την συμπεριφορά του στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής, καθώς η ίδια ποινή είχε επιβληθεί στον Κώστα Φορτούνη του Ολυμπιακού και στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη σε ανάλογες περιπτώσεις. Ο αρχηγός της ΑΕΚ θα απολογηθεί την Πέμπτη το μεσημέρι.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ Πέτρου Μάνταλου για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10 παρ.1 περ. α Ι, και παρ. 5 στ, περ. β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Γράψτε το σχόλιό σας