Κατά τις προσφιλείς συνήθειές της, η τσεχική φίρμα συνεχίζει με την τμηματική αποκάλυψη στοιχείων για το νέο μικρότερο SUV της το οποίο θα παρουσιαστεί επισήμως στην έκθεση της Γενεύης, η οποία ανοίγει αυλαία στις 5 Μαρτίου.

Αυτή την φορά, το Kamiq, όπως θα ονομάζεται το νέο compact SUV, αποκαλύπτει το εσωτερικό του και ταυτόχρονα μια αλλαγή πλεύσης στην προσέγγιση της Skoda σε ό,τι αφορά το σχεδιασμό.

Η διαφοροποίηση σε σχέση με την γνωστή προσέγγιση της Skoda, έγκειται στο σχεδιασμό της κεντρικής οθόνης του infotainment η οποία, στο Kamiq δεν είναι ενσωματωμένη στο ταμπλό, όπως στα μέχρι σήμερα γνωστά πρόσφατα προϊόντα των Τσέχων.

Πλην της νέας διάταξης η οποία υπόσχεται να ενισχύσει την χρηστικότητά της, η διάσταση της επίμαχης οθόνης στην προκειμένη περίπτωση διαμορφώνεται σε 9,2 ίντσες η οποία θα αποτελεί και την κορυφαία εξοπλιστική επιλογή για το Kamiq που δεδομένα στις πιο προσιτές εξοπλιστικές εκδόσεις του θα περιλαμβάνει και μικρότερης διάστασης κεντρικές οθόνες.

Εκτός από τη νέα οθόνη, εξίσου δεδομένα το νέο SUV θα περιλαμβάνει στις επιλογές του και ψηφιακό πίνακα οργάνων αν και επίσης, το συγκεκριμένο στοιχείο αναμένεται να ανήκει στην κορυφαία εξοπλιστική έκδοσή του.

Επίσης μια συνολική ματιά στον τρόπο που οι σχεδιαστές της Skoda έχουν αντιμετωπίσει τη σχεδίαση του θαλάμου είναι σαφές ότι εκτός από την τεχνολογική αρτιότητα έχουν στοχεύσει και στην μεγιστοποίηση του προσφερόμενου χώρου τόσο επί της ουσίας όσο και ως αίσθησης βάσει των σχεδιαστικών μοτίβων που έχουν επιλέξει.

Εξάλλου, όπως έχει αφήσει να εννοηθεί η Skoda, το Kamiq θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα, πιο ευρύχωρα και πιο πρακτικά μοντέλα της κατηγορίας όπου ανήκει.

Γράψτε το σχόλιό σας