Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φετφατζίδης: «Είναι πρόκληση για μένα ο Άρης»

Φετφατζίδης: «Είναι πρόκληση για μένα ο Άρης»

Ο έλληνας μεσοεπιθετικός μίλησε για τη συνεργασία του με τον Άρη και τους στόχους του

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Άρη έκανε ο Γιάννης Φετφατζίδης, που εμφανίστηκε έτοιμος να προσφέρει με την παρουσία του στη νέα του ομάδα. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στο Κλεάνθης Βικελίδης και στην προοπτική να μείνει στους Κίτρινους και μετά το καλοκαίρι, που λήγει η συμφωνία του.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-Για τη μεταγραφή του: «Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και την ευκαιρία που μου δίνετε. Θα κάνω τα πάντα για να προσφέρω ό,τι μπορώ για να πετύχουμε τους στόχους. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε μια ιστορική και μεγάλη ομάδα».

-Για τα τελευταία καλά αποτελέσματα του Άρη: «Είναι κομβικό το σημείο. Είναι καλό το φεγγάρι και με βάση τη δουλειά και τις δυνατότητές μας θα συνεχίσουμε έτσι. Είναι πρόκληση για μένα και την ομάδα».

-Για τη διάρκεια του συμβολαίου του: «Κατόπιν συζήτησης με δικούς μου ανθρώπους θεωρήσαμε καλό να είναι για έξι μήνες και βλέπουμε. Είναι προσωπική επιλογή προφανώς».

-Για το αν είναι σε θέση να αγωνιστεί: «Έκανα προπονήσεις μέχρι πρόσφατα, δεν θα υπάρξει πρόβλημα».

-Για το τι σκοπεύει να κάνει το καλοκαίρι: «Δεν γνωρίζεις ποτέ που θα βρίσκεσαι, πρωταρχικός και κύριος στόχος είναι να κοιτάξω του χρόνου τι θα κάνω με τον Άρη. Δεν έχω στο μυαλό μου να αποχωρήσω».

-Για την απόφασή του να πει το «ναι» στον Άρη: «Είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Δεν χρειάζεται πολλά ένας ποδοσφαιριστής για να πειστεί να έρθει. Ο κόσμος είναι φοβερός, όπως και το γήπεδο. Είναι πρόκληση μια τέτοια ομάδα».

-Για το τι θα προσφέρει: «Με τα στοιχεία που έχω, θέλω να δημιουργήσω ευκαιρίες για τους συμπαίκτες μου και για μένα, να δώσω φαντασία και γκολ αν μπορέσω. Γνωρίζω ότι υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές. Είναι εντυπωσιασμένος ο κόσμος με τον φετινό Άρη».

-Για το αν μίλησε με κάποιον ποδοσφαιριστή του Άρη: «Δεν μίλησα με κάποιον παίκτη πριν έρθω».

-Για τους λόγους που έφυγε από τον Ολυμπιακό: «Δεν νομίζω ότι είναι σωστή η στιγμή να μιλήσουμε γι’ αυτό».

-Για την επικείμενη συνεργασία του με τον Ματέο Γκαρσία: «Το έχω σκεφτεί από τη στιγμή που μιλούσαμε με Άρη. Θα είναι χαρά μου να συνεργαστώ με όλους. Ο Ματέο τα έχει πάει πολύ καλά μέχρι τώρα και εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Θέλω να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024