Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πανιώνιος: «Βαρύ» το κλίμα για Οικονόμου

Πανιώνιος: «Βαρύ» το κλίμα για Οικονόμου

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Ελληνας τεχνικός μετά την ήττα από τον Αρη.

Η βαριά ήττα από τον Άρη (79-56) το περασμένο Σάββατο (2/2) αποτέλεσε τη σταγόνα που… ξεχύλισε το ποτήρι στον Πανιώνιο. Με 3 νίκες σε 16 αγωνιστικές και παρουσία στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου ισοβαθμεί με το Ρέθυμνο, οι «κυανέρυθροι» αισθάνονται σαν «Δαμόκλειο Σπάθη» τον κίνδυνο του υποβιβασμού πάνω από το κεφάλι τους.

Μερίδα οπαδών του Πανιωνίου, δε, εστιάζει την εύλογη απογοήτευση στο πρόσωπο του προπονητή της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Νίκου Οικονόμου. Ο Ελληνας τεχνικός έχει δεχτεί έντονες αποδοκιμασίες και δυσμενή σχόλια, με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα να είναι αρνητική γι’ αυτόν.

Η διοίκηση της ΚΑΕ θα κάνει άμεσα έναν… απολογισμό των πεπραγμένων του Νίκου Οικονόμου από τις 26 Νοεμβρίου 2018, όταν βρέθηκε για πρώτη φορά -από την επιστροφή του- όρθιος στον πάγκο των «κυανέρυθρων», στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (98-72), για την 7η αγωνιστική.

Σε αυτούς τους 10 αγώνες που έχει δώσει ο Πανιώνιος στην Α1 μέχρι σήμερα, επικράτησε μόνο εντός έδρας του ουραγού Κολοσσού Ρόδου 88-80, στις 8 Δεκεμβρίου, για την 8η αγωνιστική. Εχει ηττηθεί ακόμη και από την Κύμη, το Χολαργό και τον Ήφαιστου Λήμνου.

Καθώς ακολουθεί η διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος μέχρι τις 2 Μαρτίου, όταν και διεξάγεται ο ιδιαίτερα κρίσιμος αγώνας των «κυανέρυθρων» με το Λαύριο, η διοίκηση του Πανιωνίου καλείται να αποφασίσει άμεσα, αν θα αξιοποιήσει το διάστημα αυτό αντικαθιστώντας τον Νίκο Οικονόμου με έναν άλλον τεχνικό, ο οποίος θα έχει το χρονικό περιθώριο να δουλέψει εντατικά με τους παίκτες στις προπονήσεις, ώστε να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο η ομάδα στις τελευταίες 10 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024