Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρυσοβελώνη: Δεν θα είχα αντίρρηση να προσχωρήσω στον ΣΥΡΙΖΑ

Χρυσοβελώνη: Δεν θα είχα αντίρρηση να προσχωρήσω στον ΣΥΡΙΖΑ

«Για να προσχωρήσει κανείς στο κόμμα δεν φτάνει να το επιθυμώ εγώ αλλά να είναι αποδεκτό και από το κόμμα», είπε η υφυπουργός Εσωτερικών, προσθέτοντας ότι βρίσκεται στην διάθεση του πρωθυπουργού που είναι αρμόδιος για τη σύνθεση της κυβέρνησης και για τη δική μου πορεία»

Ανοιχτή σε πρόταση προσχώρησης στον ΣΥΡΙΖΑ η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη. «Σε πρώτη φάση δεν θα είχα αντίρρηση αλλά τα πράγματα είναι ακόμα πολύ νωπά» είπε η κυρία Χρυσοβελώνη προσθέτοντας ότι «για να προσχωρήσει κανείς στο κόμμα δεν φτάνει να το επιθυμώ εγώ αλλά να είναι αποδεκτό και από το κόμμα».

«Δεν έχω πάρει κάποια απόφαση προς το παρόν. Βρίσκομαι στην διάθεση του πρωθυπουργού που είναι αρμόδιος για τη σύνθεση της κυβέρνησης και τη δική μου πορεία» συμπλήρωσε η κυρία Χρυσοβελώνη.

Η υφυπουργός Εσωτερικών έκρινε, επίσης, ότι «καλώς έπραξαν» οι έξι βουλευτές που με επιστολές τους ανακοίνωσαν ότι στηρίζουν όλα τα νομοσχέδια που θα καταθέσει η κυβέρνηση στο μέλλον, καθώς κατά την ίδια «αυτό συνέβη για να διασφαλιστεί η διαμόρφωση μιας κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας ».

«Είναι κάτι που δίνουμε μεγαλύτερη σημασία από αυτό που έχει, η διασφάλιση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. Η κυρία Κουντουρά και ο κ. Κόκκαλης είναι υπουργοί και θεωρείται δεδομένο ότι στηρίζουν την κυβέρνηση και τα νομοσχέδιά της» ισχυρίστηκε η κυρία Χρυσοβελώνη.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024