Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτησε... γκάζι στο δεύτερο μέρος η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Πάτησε… γκάζι στο δεύτερο μέρος η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Οι Μοσχοβίτες με αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο διέλυσαν την Μπουντούτσνοστ με σκορ 99-69 στην Ρωσία και έφτασαν στο 16-5 στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας

Δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα η ΤΣΣΚΑ στην Ρωσία απέναντι στην Μπουντούτσνοστ και επικράτησε με σκορ 99-69 στην Μόσχα, φτάνοντας στο 16-5 στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας. Κορυφαίοι για την ομάδα του Ιτούδη ήταν ο Νάντο Ντε Κολό και ο Ντάνιελ Χάκετ. Τι έκανε ο Γάλλος γκαρντ λοιπόν.

Είχε 26 πόντους με 4/8 τρίποντα,7 ριμπάουντ και 4 ασίστ φτάνοντας το ρανκινγκ στους 38 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Όσο για τον Χάκετ; Είχε 17 πόντους με 4/6 δίποντα και 1/1 τρίποντο ενώ έκλεισε κάθε τρύπα στην περιφερειακή άμυνα των Ρώσων σε ένα ματς που του ταίριαζε αφάνταστα.

Αναφορικά με την εξέλιξη της αναμέτρησης, εξ αρχής ήταν γνωστό ότι η Μπουντούτσνοστ θα είναι σκληρό καρύδι για τους Μοσχοβιτες. Οι γηπεδούχοι είχαν σε καλή κατάσταση τον Ντε Κολό, με το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώνει στο 28-20 και τους φιλοξενούμενους να μην παρατουν τα όπλα. Η διαφορά έφτασε στις παρυφές των 10 πόντων, με τον Χάινς μα πετυχαίνει τέσσερις σερί πόντους για το 43-33. Οι Μαυροβούνιοι πάντως παρέμειναν κοντά στο σκορ και μείωσαν στους έξι με τον Μπελ, με τον Αμερικανό με τρίποντο να πραγματοποιει και το 50-47. Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες στους πέντε πόντους διαφορά με την ΤΣΣΚΑ να μπαίνει στα αποδυτήρια με το σκορ στο 52-47.

Στο ίδιο ακριβώς ρυθμό κύλησε και το δεύτερο μισό της αναμέτρησης. Η ΤΣΣΚΑ ξέφυγε με 12 πόντους, όμως ο Γκόρντιτς μείωσε την απόσταση στους 6, με τον Χάκετ να σκοράρει για τρεις και το σκορ να πηγαίνει στο 64-55.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον Χάκετ σε φοβερή μέρα. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήταν ορχήστρα και έφτασε η διαφορά στους 16 πόντους έπειτα από ασιστ και τρίποντο του Ντε Κολό για το 71-55. Η Μπουντούτσνοστ το πάλεψε και έριξε την απόσταση με το 72-61 να είναι το σκορ της τρίτης περιόδου.

Ο Ντε Κολό όρισε την τύχη της ΤΣΣΚΑ στην αρχή του δεκάλεπτου , ο Χάκετ έκανε ότι ήθελε τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων και το ματς γρήγορα έφτασε στους 20 πόντους για την ομάδα της Μόσχας. Ο Ντε Κολό έκανε και το 88-66 και κάπου εκεί η γιορτή έλαβε τέλος. Ο Ιτούδης πέρασε τους παγκίτες του, η διαφορά ξέφυγε κι άλλο και η ΤΣΣΚΑ έκλεισε άνετα το παιχνίδι με 30 πόντους.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024