Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
NBA: Οιωνός τελικών η νίκη των Μπακς επί των Ράπτορς

NBA: Οιωνός τελικών η νίκη των Μπακς επί των Ράπτορς

Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο επικράτησαν των άμεσων ανταγωνιστών τους, Τορόντο Ράπτορς, με 105-92 πετυχαίνοντας μια νίκη που τους «στέλνει» στους Τελικούς του ΝΒΑ

Οι Μπακς έχουν πιάσει… μελάτες τους Ράπτορς όσον αφορά τη regular season του ΝΒΑ φέτος. Πως αλλιώς, αφού σε σύνολο τεσσάρων αναμετρήσεων οι Μπακς έχουν επικρατήσει ήδη τρεις φορές του Καουάι Λέοναρντ και της παρέας του, οι οποίοι έχουν εξαιρετική εικόνα και βρίσκονται στη 2η θέση της Ανατολής.

Στο Νο 1 της Ανατολικής Περιφέρειας αλλά και ολόκληρης της Λίγκας όμως είναι η… ΚΑΕ Ελαφιακός του Γιάννη Αντετοκούνμπο με ρεκόρ 37-13 και ποσοστό νικών που αγγίζει το 74%. Σημαντική η διαφορά τόσο από τους Ράπτορς (37-16, με 69.8%) αλλά και από τους κύριους ανταγωνιστές τους όσον αφορά το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι τους Τελικούς του πρωταθλήματος. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς οι οποίοι είναι πρώτη στην σκληρή Δυτική Περιφέρεια, με την ήττα ωστόσο από τους 76ερς να ρίχνει το ρεκόρ τους στο 36-15 (70.6%), με τους Νάγκετς να έπονται με 70% και 35-15.

Κάπως έτσι, με 50 ματς συμπληρωμένα στον μαραθώνιο των 82 αγώνων της regular season, οι Μπακς είναι πρώτοι στην κατάταξη του ΝΒΑ μεταξύ των 30 ομάδων της Λίγκας. Όποτε συμβαίνει αυτό και δεν είναι πολλές οι φορές που έχει γίνει, κάτι καλό περιμένει το Μιλγουόκι στο τέλος της διαδρομής. Το εν λόγω κατόρθωμα το έχουν επαναλάβει άλλες δύο φορές τα Ελάφια, το 1971 και το 1974. Και τις δύο φορές η τότε ομάδα έφτασε μέχρι τους Τελικούς του πρωταθλήματος, έχοντας μάλιστα και μια κατάκτηση το 1971.

Κάτι τέτοια βλέπουν οι φίλοι των Μπακς και του Γιάννη Αντετοκούνμπο και ακόμα και οι πιο ρεαλιστές αρχίζουν να πιστεύουν πως η αύρα του Γιάννη και η φόρα που έχει πάρει η ομάδα του κόουτς Μπουντενχόλζερ θα τους φέρει μέχρι του πρόποδες της κορυφής, όπου θα έχουν μετά από 45 (!!) χρόνια την ευκαιρία να την πατήσουν ξανά.

Προβολή εικόνας στο Twitter

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024