O Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να στρέψει πάλι όλα τα βλέμματα πάνω του. Αυτή τη φορά αιτία δεν ήταν κάποια σπουδαία νίκη του αλλά η άποψη του περί... γύμνιας.
O Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να στρέψει πάλι όλα τα βλέμματα πάνω του. Αυτή τη φορά αιτία δεν ήταν κάποια σπουδαία νίκη του αλλά η άποψη του περί… γύμνιας.
Σε ποστ που ανέβασε ο ίδιος αναφέρει:
«Μου αρέσω περισσότερο γυμνός. Δεν το εννοώ αυτό με ξιπασμένο τρόπο… Όταν βάζεις ρούχα, βάζεις αμέσως έναν χαρακτήρα πάνω σου. Τα ρούχα είναι αντικείμενα. Όταν δεν έχεις ρούχα, είσαι μόνο εσύ, ακατέργαστος, και δεν μπορείς να κρυφτείς».
I like me better naked. I don’t mean that in a vain way… When you put clothes on, you immediately put a character on. Clothes are adjectives, they are indicators. When you don’t have any clothes on, it’s just you, raw, and you can’t hide. pic.twitter.com/LxkSaHBEBM
Τα λόγια αυτά αποδίδονται στην διάσημη τηλεπαρουσιάστρια Πάντα Λάκσμι και όπως ήταν αναμενόμενο η παράλειψή του να αναφέρει την πηγή του αποφθέγματος προκάλεσε δεκάδες σχόλια.
Μεταξύ αυτών που αντέδρασαν αρνητικά είναι και οι αυστραλοί τενίστες Άλεξ Μπολτ, Άλεξ Ντε Μινόρ και Ματ Ριντ.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Το απόγευμα της Τετάρτης (22/4) οι «μπλε» ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας τους με τον νεαρό τεχνικό που άντεξε για μκρό διάστημα στον πάγκο της Τσέλσι