Το κεντρικό κατάστημα του οίκου Calvin Klein στη Νέα Υόρκη, που σχεδίασε ο σχεδιαστής μόδας Raf Simons με κίτρινο χρώμα, κλείνει, έπειτα από την είδηση ​​ότι αφήνει το εμπορικό σήμα μόδα από την θέση του δημιουργικού διευθυντή.

Βρίσκεται στον αριθμό 654 της κεντρικής λεωφόρου Madison, η ναυαρχίδα του οίκου Calvin Klein αναδιοργανώθηκε από τον Simons και την Αμερικανίδα καλλιτέχνη Sterling Ruby το 2017, αναστέλλει την λειτουργία του σε λιγότερο από δύο χρόνια, με τον Simons να αναχωρήσει οκτώ μήνες πριν από το τέλος της σύμβασής του.

«Το κατάστημα 654 Madison Avenue θα κλείσει την άνοιξη του 2019», δήλωσε ο οίκος Calvin Klein. «Η εταιρεία αξιολογεί τις επιλογές για μελλοντικές τοποθεσίες λιανικής πώλησης και θα παρουσιάσει νέες εμπειρίες για τους καταναλωτές τόσο σε απευθείας σύνδεση όσο και διαδικτυακά».

Το τολμηρό  εσωτερικό του καταστήματος, με κίτρινες επιφάνειες και σκαλωσιές, αποκαλύφθηκε λίγο μετά το διορισμό του Simon ως επικεφαλής δημιουργός του Calvin Klein. Η πρώτη του συλλογή για το εμπορικό σήμα, που ονομάστηκε Fall 2017 205W39NYC μετά τη διεύθυνση του κεντρικού γραφείου του στο Μανχάταν, παρουσιάστηκε επίσης εδώ.