Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία γερμανού κυνηγού: Την κατάθεσή της άλλαξε η μάρτυρας - «κλειδί»

Δολοφονία γερμανού κυνηγού: Την κατάθεσή της άλλαξε η μάρτυρας – «κλειδί»

Περιπλέκεται το θρίλερ της δολοφονίας του 55χρονου γερμανού κυνηγού στην Αρκίτσα Φθιώτιδας, καθώς αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση μια από τους βασικούς μάρτυρες

Περιπλέκεται το θρίλερ της δολοφονίας του 55χρονου γερμανού κυνηγού στην Αρκίτσα Φθιώτιδας, καθώς αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση μια από τους βασικούς μάρτυρες.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν συλληφθεί η 46χρονη πρώην σύντροφος του θύματος και ο 56χρονος νυν σύντροφός της.

Ο 56χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και η γυναίκα για ηθική αυτουργία στην δολοφονία του κυνηγού.
Ο άτυχος κυνηγός «εκτελέστηκε» τον Ιανουάριο του 2018 από κοντινή απόσταση με δύο βολές από κυνηγετικό όπλο, ίσως και το δικό του, την ώρα που βρισκόταν σε καρτέρι στο κυνήγι.

Η δολοφονία του 55χρονου, γερμανικής υπηκοότητας, που διέμενε για πολλά χρόνια στην Αρκίτσα Φθιώτιδας είχε συγκλονίσει όχι μόνο τον νομό αλλά και το πανελλήνιο.
Οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και όσοι τον ήξεραν μιλούσαν για φιλήσυχο άνθρωπο ο οποίος δεν είχε προκαλέσει ποτέ την τοπική κοινωνία και δεν είχε ποτέ διαφορές με κανέναν.

Η βασική μάρτυρας στην υπόθεση άλλαξε την κατάθεσή της δίνοντας νέα στοιχεία για τις κινήσεις της 46χρονης λίγες ώρες πριν τη δολοφονία.

«Μετά το φονικό και την αποκάλυψη του πτώματος, η 46χρονη μου ζήτησε να καλύψει τον 56χρονο (νυν σύντροφό της) για τις ώρες από τις 15.00 μέχρι τις 19.00 (σ.σ.: ο θάνατος του Γερμανού υπολογίστηκε μεταξύ 17.00 με 17.15 το απόγευμα) με το αιτιολογικό ότι έκαναν κάποιες εργασίες σε ένα κτήμα στην περιοχή της Αταλάντης» ανέφερε η μάρτυρας, σύμφωνα με το star.gr.

«Πριν από τις συλλήψεις, έγινε κλήση για κατάθεση από την Ασφάλεια Λαμίας στον τελευταίο φίλο της 46χρονης. Προηγήθηκε της εμφάνισής του, επικοινωνία με τη φίλη που τον ενημέρωσε για την κατάθεσή της και το άλλοθι που του είχε εξασφαλίσει» αναφέρει επίσης η μάρτυρας.

«Όταν έπιασαν τη 46χρονη αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, χωρίς η φίλη της να γνωρίζει τι είχε συμβεί, της έκαναν προσαγωγή από την περιφερειακή οδό. Εκεί ομολόγησε την πραγματικότητα σε σχέση με το εάν ήταν ή όχι μαζί του την ώρα του φονικού» καταλήγει.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024