Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξέλιξη: Η πρώην σύντροφος με τον σύζυγό της σκότωσαν τον γερμανό κυνηγό

Εξέλιξη: Η πρώην σύντροφος με τον σύζυγό της σκότωσαν τον γερμανό κυνηγό

Ο άνδρας κατηγορείται για τη δολοφονία και η γυναίκα ως ηθικός αυτουργός.

Η πρώην σύντροφός του και ο νυν σύζυγός της φέρεται να έχουν συλληφθεί μετά από εντάλματα που εκδόθηκαν σε βάρος τους.

Η δολοφονία του 55χρονου, γερμανικής υπηκοότητας, που διέμενε για πολλά χρόνια στην Αρκίτσα Φθιώτιδας είχε συγκλονίσει όχι μόνο τον νομό αλλά και το πανελλήνιο.

Οπως αναφέρει το LamiaReport, το στυγερό έγκλημα έγινε τον περασμένο Ιανουάριο όταν ο άτυχος κυνηγός «εκτελέστηκε» από κοντινή απόσταση με δυο βολές από κυνηγετικό όπλο, ίσως και το δικό του, τη στιγμή που βρισκόταν σε καρτέρι στο κυνήγι.

Ηταν πεσμένος κοντά στο αυτοκίνητό του (φωτό κάτω) που βρέθηκε κλειδωμένο. Τα κλειδιά του οχήματος βρέθηκαν πεταμένα σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από τον τόπο του εγκλήματος.

Οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και όσοι τον ήξεραν μιλούσαν για φιλήσυχο άνθρωπο ο οποίος δεν είχε προκαλέσει ποτέ την τοπική κοινωνία και δεν είχε ποτέ διαφορές με κανέναν.

Είχε δηλώσει και την εξαφάνισή του

Σύμφωνα με τα όσα έλεγε τότε η 46χρονη πρώην σύντροφός του, είχε έρθει μαζί με τον 55χρονο Γερμανό το 2006 στην Ελλάδα και το 2009 χώρισαν. Δεν παντρεύτηκαν ποτέ και, παρά τον χωρισμό, οι μεταξύ τους σχέσεις ήταν πολύ καλές.

Αργότερα, η πρώην σύντροφός του παντρεύτηκε τον τωρινό σύζυγό της, ωστόσο εξακολουθούσαν να έχουν καλές σχέσεις με τον Γερμανό. Η ίδια μάλιστα μαζί με άλλη γυναίκα είχε πάει στην αστυνομία να δηλώσει την εξαφάνισή του επειδή ο 55χρονος δεν απαντούσε στο τηλέφωνο.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν οι σχέσεις με τον πρώην σύντροφο δεν ήταν και τόσο καλές. Η Ασφάλεια Λαμίας μετά από πολύμηνη, εξονυχιστική και επίπονη έρευνα κατάφερε να συγκεντρώσει στοιχεία, βάσει των οποίων οι δικαστικές αρχές εξέδωσαν εντάλματα για τη 46χρονη και τον σύζυγό της.

Σήμερα Παρασκευή, οι δυο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, ενώ η αστυνομία θα δώσει λεπτομέρειες για το πως έφτασε στην εξιχνίαση του εγκλήματος και τι ήταν εκείνο που τους έκανε να σκοτώσουν τον Γερμανό.

Η μαρτυρία των τελευταίων ωρών

Πληροφορίες του Tv Star αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί δούλευαν μέρα και νύχτα, από τον περασμένο Ιανουάριο, την υπόθεση. Εχοντας στη διάθεσή τους και την τεχνολογία, κατάφεραν να συγκεντρώσουν αρκετά στοιχεία.

Καταλυτικό ρόλο έπαιξε και μία μαρτυρία των τελευταίων ωρών, για τη σχέση του 55χρονου Γερμανού με την πρώην σύντροφό του και τον σύζυγό της, αλλά και τις διαφορές που υπήρχαν ανάμεσα στο ζευγάρι.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία της ασφάλειας τους δύο δράστες, έχοντας όμως στα χέρια τους ήδη εντάλματα σύλληψης από ανακριτή και εισαγγελέα.

Περίπου στις εννέα το βράδυ τους συνέλαβαν και σήμερα Παρασκευή στις 11 το πρωί θα οδηγηθούν στο δικαστικό μέγαρο, ο άνδρας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και η γυναίκα ως ηθικός αυτουργός αφού φέρεται να είναι αυτή που τον ώθησε να πυροβολήσει τον 55χρόνο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024