Η Δώρα Γκουντουρά πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξιφασκίας που διεξήχθη στο Σολτ Λέικ και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην 8η θέση
Την 8η θέση στη σπάθη του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξιφασκίας που διεξήχθη στο Σολτ Λέικ Σίτι, κατέλαβε η Δώρα Γκουντουρά. Στον γύρο των ομίλων σημείωσε τέσσερις νίκες σε έξι αγώνες, ενώ προκρίθηκε στον γύρο των 64 μετά τη νίκη με 15-10 επί της Γαλλίδας Τελαντιέ.
Εκεί επικράτησε 15-14 επί της Αμερικανίδας Ακσαμίτ, ενώ στον γύρο των 32 νίκησε 15-12 την Ιταλίδα Γκρεγκόριο. Στον γύρο των 16 νίκησε 15-9 την Γαλλίδα Ριφκίς, όμως στα προημιτελικά έχασε 15-8 από την Ουγγαρέζα Μαρτόν.
«Η χρονιά ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο με την 8η θέση μου στο Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών στο Salt Lake City της Αμερικής! Μετά από μερικές πολύ σκληρές μάχες, οι κόποι των τελευταίων μηνών απέδωσαν!! Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά για να παραμείνουμε ψηλά! Επόμενη στάση το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κάιρο στα τέλη του Φεβρουαρίου!», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb η Ελληνίδα οπλομάχος.
Ακόμη από ελληνικής πλευράς η Δέσποινα Γεωργιάδου κατετάγη 16η στο αγώνισμα της σπάθης.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ερχόμενος από τον πάγκο, ο Ταϊρίκ Τζόουνς κατάφερε να αλλάξει τον ρυθμό του αγώνα με τη Μακάμπι, προφέροντας παράλληλα και θέμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού.
LIVE: Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.