Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δριμύ κατηγορώ Θεοδωράκη: Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ διέλυσαν το Ποτάμι

Δριμύ κατηγορώ Θεοδωράκη: Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ διέλυσαν το Ποτάμι

«Οι δύο βουλευτές έφυγαν από το Ποτάμι κατ' εντολή της ΝΔ. Tο είχαν πει οι ίδιοι σε ανύποπτες στιγμές στα στελέχη του Ποταμιού ότι πιέζονται από τη ΝΔ για να φύγουν από το Κίνημά μας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μόλις έφυγαν, βγήκαν οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ και πανηγύρισαν» συμπλήρωσε

Στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ επιρρίπτει την ευθύνη για τη «διάλυση» του Ποταμιού ο επικεφαλής του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης.

«Υπήρχαν διαφωνίες στην κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού, αλλά ήταν ξαφνικό το γεγονός ότι κάποιοι βουλευτές αποφάσισαν να την διαλύσουν», υπογράμμισε ο κ.Θεοδωράκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Open.

Σημείωσε, δε, ότι οι ίδιοι βουλευτές, πριν από λίγες ημέρες, έδιναν διαβεβαιώσεις, παρουσία και άλλων βουλευτών για το αντίθετο.

Τόνισε, επίσης, ότι οι δύο βουλευτές, ο κ. Ψαριανός και ο κ. Αμυράς «έφυγαν από το Ποτάμι κατ’ εντολή της ΝΔ».

«Οι δύο βουλευτές έφυγαν από το Ποτάμι κατ’ εντολή της ΝΔ. Tο είχαν πει οι ίδιοι σε ανύποπτες στιγμές στα στελέχη του Ποταμιού ότι πιέζονται από τη ΝΔ για να φύγουν από το Κίνημά μας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μόλις έφυγαν, βγήκαν οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ και πανηγύρισαν» συμπλήρωσε.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης υποστήριξε ότι «όσο η ΝΔ γέρνει στα Δεξιά θέλει να καθαρίσει το τοπίο στο Κέντρο «στόχος τους, ήταν να διαλύσουν το Ποτάμι για να μην έχει άλλες επιλογές ο κεντρώος φιλελεύθερος ψηφοφόρος».

«Αντίστοιχες κινήσεις έχει κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ.Δανέλλης διαφοροποιήθηκε από το Ποτάμι κατ’ εντολή του κυβερνώντος κόμματος» πρόσθεσε.

Επισήμανε, δε, ότι παρά τις προτάσεις που του έχουν γίνει θα είναι πάντα στο Ποτάμι, δεν θα εγκαταλείψει το κόμμα. «Μπορούν να πουν το ίδιο οι κύριοι Αμυράς και Ψαριανός; Ότι δεν θα πολιτευτούν με άλλο κόμμα; Ότι δεν θα κατέβουν στις επόμενες εκλογές με τη ΝΔ;» ρώτησε ο κ. Θεοδωράκης.

Χαρακτήρισε δημόσια προσβολή παλαιότερη πρόσκληση του συντονιστή της ομάδας στρατηγικής και επικοινωνίας της ΝΔ, Τάκη Θεοδωρικάκου προς τους βουλευτές του Ποταμιού να ενταχθούν στη ΝΔ και υπογράμμισε «δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουμε υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ»

Τέλος είπε ότι το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομο στις ευρωεκλογές αλλά και στις εθνικές εκλογές και συμπλήρωσε ότι τις 26 Φεβρουαρίου που κλείνουν 5 χρόνια από τη δημιουργία του Ποταμιού θα παρουσιαστεί η νέα προσπάθεια του Κινήματος.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024