Το τι θέλει και τι λέει ένας οπαδός μικρή σημασία έχει. Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού οι απόψεις των οπαδών διέφεραν. Κι αυτό φανερώνει πως ό,τι κι αν αποφάσιζε η διοίκηση (έστω κι αν κανείς φίλος της ομάδας δεν έχει πλέον σε εκτίμηση τον Γιάννη Αλαφούζο) δεν θα είχε πράξει λανθασμένα.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.