Οι κατάσκοποί μου στη Βουλή, λέει ο Μικροπολιτικός των ΝΕΩΝ, μου μετέφεραν προχθες πως υπήρξε μια έντονη φημολογία για μεταγραφές στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των εναπομεινάντων Ανεξάρτητων Ελλήνων, των Δημήτρη Καμμένου και Νίκου Νικολόπουλου.
Πάντως εγώ δεν το βλέπω. Ο πρώτος εξάλλου μιλάει παντού για τις ευθύνες του προέδρου των ΑΝΕΛ στο γεγονός πως δεν μπλόκαρε έγκαιρα τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο δεύτερος επίσης δεν δείχνει διάθεση να συνεργαστεί με τον Πάνο Καμμένο.
Η δυστοκία, μου λένε, κρατάει στους ΑΝΕΛ τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, τουλάχιστον έως και την κύρωση από την ελληνική Βουλή του πρωτοκόλλου ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.