Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βεντέτα Θεοχαρόπουλου - Γεννηματά με φόντο τη Συμφωνία των Πρεσπών

Βεντέτα Θεοχαρόπουλου – Γεννηματά με φόντο τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Δεν είναι δυνατόν, τα μείζονα εθνικά θέματα να αντιμετωπίζονται υπό το πρίσμα ενός νέου δικομματισμού. Όποιος δεν ψηφίσει τη συμφωνία να θεωρείται ότι στηρίζει τη ΝΔ και όποιος ψηφίσει τη συμφωνία να θεωρείται ότι στηρίζει την κυβέρνηση», υπογραμμίζει ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

«Δεν είναι δυνατόν, τα μείζονα εθνικά θέματα να αντιμετωπίζονται υπό το πρίσμα ενός νέου δικομματισμού. Όποιος δεν ψηφίσει τη συμφωνία να θεωρείται ότι στηρίζει τη ΝΔ και όποιος ψηφίσει τη συμφωνία να θεωρείται ότι στηρίζει την κυβέρνηση», υπογραμμίζει ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, απαντώντας στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης ότι η ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών σημαίνει και στήριξη της κυβέρνησης.

«Δεν δώσαμε ψήφο εμπιστοσύνης, συνεπώς η κυβέρνηση δεν έχει την εμπιστοσύνη μας για την συνολική ασκούμενη πολιτική της. Θεωρώ ότι η πολιτική αυτή είναι αδιέξοδη και ότι μία νέα προοδευτική πολιτική και διακυβέρνηση του τόπου μπορεί να ασκηθεί μόνο μετά από εκλογές και με νέους πολιτικούς συσχετισμούς», προσθέτει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος υπενθυμίζει ότι το Πολιτικό Συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2018 είχε αποφασίσει με ψήφους 5 προς 1, πέντε υπέρ της συμφωνίας με την κ. Γεννηματά κατά της συμφωνίας. «Αποδεχθήκαμε τη δυνατότητα της επικεφαλής να προχωρήσει με τη δική της θέση για να μην πληγεί περαιτέρω η παράταξη» σημειώνει, ενώ για τη διαγραφή του δηλώνει «δεν πρόκειται απλά για λάθος αλλά για πολιτικά ακατανόητη συμπεριφορά που δεν συνάδει με τις αρχές και τις θέσεις ούτε της ανανεωτικής αριστεράς ούτε της σοσιαλδημοκρατίας». «Το Κίνημα Αλλαγής όφειλε να αξιοποιήσει τη θέση μας, ώστε να εκφραστούν και εκείνοι οι κεντροαριστεροί και προοδευτικοί πολίτες που είναι υπέρ της συμφωνίας και κατά της κυβέρνησης» υπογραμμίζει.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024