Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα δάκρυα του Κ. Καραμανλή για τη Μακεδονία θυμήθηκε ο Καμμένος

Τα δάκρυα του Κ. Καραμανλή για τη Μακεδονία θυμήθηκε ο Καμμένος

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ο οποίος όψιμα αποφάσισε να βρεθεί απέναντι από τον πρώην κυβερνητικό του εταίρο Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο έσταζε μέλι, ξέχασε ότι θα μπορούσε να είχε μπλοκάρει τη συμφωνία των Πρεσπών εάν ψήφιζε υπέρ της πρότασης δυσπιστίας που είχε καταθέσει προ μηνών η ΝΔ

Ο Πάνος Καμμένος και οι εναπομείναντες  ΑΝΕΛ προσπαθούν να πείσουν ανεπιτυχώς ότι στο «παρά πέντε» της ψηφοφορίας για το «Μακεδονικό» βρίσκονται στην πλευρά της Αντιπολίτευσης και κάνουν ότι μπορούν για να τινάξουν τη συμφωνία των Πρεσπών στον… αέρα.

Με νέο τηλεοπτικό μήνυμά τους μάλιστα, οι ΑΝΕΛ, παραθέτουν ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δακρυσμένος να δηλώνει στις 28 Απριλίου 1992 ότι  «θα καταλάβουν επιτέλους ότι δεν υπάρχει παρά μια Μακεδονία και η Μακεδονία αυτή είναι ελληνική». Στη συνέχεια στο τηλεοπτικό μήνυμα ακούγεται η φράση «27 χρόνια μετά, θέλουμε να ξέρεις πως δεν είσαι μόνο σου» και συνεχίζει. Ανεξάρτητοι Έλληνες, είστε Έλληνες, είστε μαζί μας».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιχείρησε για μία ακόμη να οικειοποιηθεί την καραμανλική παρακαταθήκη για το «Μακεδονικό». Ο κ. Καμμένος ο οποίος όψιμα αποφάσισε να βρεθεί απέναντι από τον πρώην κυβερνητικό του εταίρο Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο έσταζε μέλι, ξέχασε ότι θα μπορούσε να είχε μπλοκάρει τη συμφωνία των Πρεσπών εάν ψήφιζε υπέρ της πρότασης δυσπιστίας που είχε καταθέσει προ μηνών η ΝΔ.

Συνεχίζει να κρατάει στο κόμμα του βουλευτές που έδωσαν πριν λίγα 24ωρα ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ενάντια στην κομματική γραμμή των ΑΝΕΛ – όπως ο Κώστας  Ζουράρις – και προσπαθεί να επιβιώσει πολιτικά, καταγγέλλοντας τον ίδιο τον πρωθυπουργό και ολόκληρο τον ΣΥΡΙΖΑ με τους οποίους κυβέρνηση επί μία τετραετία.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024