Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi A6 Allroad 2019: To αντίδοτο στα SUV

Audi A6 Allroad 2019: To αντίδοτο στα SUV

Παρά την αύξηση των SUV στην γκάμα της προς πάσα κατεύθυνση, η Audi δεν εγκαταλείπει τις Allroad εκδόσεις, προετοιμάζοντας ήδη την αντίστοιχη εκδοχή του νέου A6 Avant.

Φωτογραφίες: Automedia

Η γερμανική φίρμα δεν περιορίζεται απλώς στη συνεχή διεύρυνση της γκάμας των SUV της, παραμένοντας πιστή στην Allroad συνταγή για εκείνους που δεν αρέσκονται στα χαρακτηριστικά ενός SUV αμαξώματος ωστόσο, επιθυμούν το κάτι επιπλέον σε σχέση με τις ικανότητές του αυτοκινήτου τους.|

Υπό αυτό ακριβώς το σκεπτικό το νέο Α6 Αvant ετοιμάζεται να υποδεχτεί όλα εκείνα τα στοιχεία που θα του προσδώσουν ένα πιο περιπετειώδες σχεδιαστικό ύφος το οποίο θα συνδυαστεί με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και de facto τετρακίνηση, διευρύνοντας τις ικανότητες του και εκτός πεπατημένης.

Όπως συνηθίζεται, οι διαθέσιμες εκδόσεις θα είναι αποκλειστικά οι τετρακίνητες και ισχυρότερες με πιθανότερο εφαλτήριο για την Allroad έκδοση την 40 TDI των 204 ίππων, ενώ όπως ισχύει και στην περίπτωση του μέχρι σήμερα γνωστού Α6 Avant, το ρόστερ θα συμπληρώσουν εκδόσεις βενζίνης και diesel με ισχύ έως 286 ίππους.

Η νέα περιπετειώδης ενσάρκωση του A6 αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στην έκθεση της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο.

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024