Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Audi A1 Allroad 2020: Σε νέες περιπέτειες...

Audi A1 Allroad 2020: Σε νέες περιπέτειες…

Η σαφώς πιο ώριμη και βελτιωμένη από κάθε άποψη, νέα γενιά του Α1 ετοιμάζεται να υποδεχτεί στις τάξεις της μια νέα, off-road έκδοση η οποία θα πατήσει στη γνωστή Allroad συνταγή, εξασφαλίζοντας στο γερμανικό supermini ένα νέο πιο περιπετειώδες πεδίο δραστηριότητας.

Φωτογραφίες: Automedia

Η γερμανική φίρμα ετοιμάζεται να εφαρμόσει την allroad συνταγή στο μικρότερο μοντέλο της γκάμας της, όπως αφήνει να εννοηθεί μια σειρά εικόνων που εντόπισε την νέα γενιά του A1 με σαφώς πιο περιπετειώδη χαρακτηριστικά σε σχέση με τις ήδη γνωστές Sportback εκδόσεις του supermini.

Όπως ισχύει και για τις αντίστοιχες εκδόσεις των μεγαλύτερων μοντέλων της Audi, Α4 και A6, το A1 Αllroad αυξάνει σημαντικά την απόστασή του από το έδαφος ενώ, πλην αυτού, μια προσεκτική παρατήρηση στο δοκιμαστικό πρωτότυπο αποκαλύπτει, επίσης το πιο τετραγωνισμένο και μεγαλύτερο μπροστινό προφυλακτήρα, τις διαφορετικές εισαγωγές αέρα καθώς και μια σειρά στοιχεία που καταμαρτυρούν μια πιο περιπετειώδη προσέγγιση στις λεπτομέρειες του αμαξώματος.

Αυτό που μένει να αποδειχθεί, είναι το κατά πόσο το νέο A1 Allroad θα περιλάβει στα χαρακτηριστικά του σύστημα τετρακίνησης κάτι που κάθε άλλο παρά θα πρέπει να θεωρείται απίθανό παρά την supermini κατηγορία.

Σε ό,τι αφορά τον κινητήρα, η Allroad έκδοση του Α1 αναμένεται να είναι αποκλειστικά διαθέσιμη με τον ισχυρότερο κινητήρα που προσφέρει επί του παρόντος η γκάμα του γερμανικού supermini, δηλαδή τον τετρακύλινδρο turbo του 1,5 λίτρου με απόδοση 150 ίππων.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, το A1 Allroad αναμένεται να αποκτήσει ένα νέο πρόγραμμα οδήγησης «Allroad» το οποίο αναμένεται να είναι και η μοναδική διαφοροποίηση της έκδοσης ως προς το εσωτερικό και το οποίο θα αναλαμβάνει να παραμετροποιεί αναλόγως τις ρυθμίσεις του πλαισίου, την απόκριση του κινητήρα, του κιβωτίου καθώς και άλλες παραμέτρους, φροντίζοντας για την μεγιστοποίηση των νέων δυνατοτήτων της off-road παραλλαγής του.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024