Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-1 την Ξάνθη και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Η εμφάνιση των Πειραιωτών ικανοποίησε απόλυτα τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι κέρδισαν δίκαια την Ξάνθη.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος αναφέρθηκε και στο ντεμπούτο του Φράνκο Σολδάνο, τονίζοντας ότι ο Αργεντινός επιθετικός δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά είναι μαχητής και θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό. «Δεν είναι αντιπροσωπευτική η μέρα για να κρίνουμε τον Σολδάνο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Ιβηρας μάλιστα ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το γεγονός ότι η ομάδα του έμεινε με δέκα παίκτες μετά τον τραυματισμό του Ανδρέα Μπουχαλάκη, τονίζοντας ότι έκανε πολύ νωρίς τις αλλαγές. «Παίρνω την ευθύνη, έκανα νωρίς τις αλλαγές», συμπλήρωσε.

«Συλλογικά κάναμε ένα καλό παιχνίδι εκτός από τα 10 τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και το διάστημα μετά τον τραυματισμό του Μπουχαλάκη. Παίρνω την ευθύνη που έμεινε ο Ολυμπιακός με 10 παίκτες γιατί έκανα νωρίς τις αλλαγές. Όμως, δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν ήταν δίκαιη η νίκη μας. Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας».

Για τον Φράνκο Σολδάνο: «Δεν είναι αντιπροσωπευτική η μέρα για να κρίνουμε τον Σολδάνο. Είμαστε φυσικά ικανοποιημένοι από αυτόν, όμως δεν βρίσκεται ακόμη στο επίπεδο των συμπαικτών του και φαίνεται αυτό. Είναι μαχητής και ξέρει να προσφέρει στην ομάδα του και αυτό περιμένουμε από εκείνον».