Επίθεση με μολότοφ σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στην οικία της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας Θεοδώρας Τζάκρη, στα Γιαννιτσά.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες του τμήματος ασφαλείας Πέλλας για τον εντοπισμό των δραστών που επιτέθηκαν με 4 μολότοφ.

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν από τις 10 το βράδυ και αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, φθάνοντας στο σημείο, επρόκειτο για 4 αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ που εκσφενδονίστηκαν στην πίσω πλευρά του σπιτιού-«στόχου», προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συγκεντρώνουν μαρτυρίες περιοίκων που ενδεχομένως αντιλήφθηκαν τους δράστες, ενώ αναζητούν και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Για την επίθεση στο σπίτι της Θεοδώρας Τζάκρη ενημέρωσε ο αν. υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος στην Ολομέλεια της Βουλής. Πρόκειται για τη δεύτερη επίθεση σε σπίτι βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την επίθεση χθες στο σπίτι του βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αστέριου Καστόρη.

Ο κ. Φάμελλος, αφού καταδίκασε εκ μέρους της κυβέρνησης, απερίφραστα τα γεγονότα, κάλεσε την Νέα Δημοκρατία να πάρει θέση και όλες τις πολιτικές δυνάμεις να προβούν σε δηλώσεις καταδίκης.