Σταθερός στην άποψη του να καταψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών μένει ο Κώστας Ζουράρις.

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στον ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε ότι θα ψηφίσει «όχι» στην Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και σε πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας.

«Ανήκω στο κοινοβουλευτικό έργο των ΑΝΕΛ, στα εσωτερικά τους δεν έχω πάει ποτέ», είπε σχετικά με τις σχέσεις του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ ανέφερε ότι «είχαμε πει ότι θα ψηφίσουμε τα φιλολαϊκά μέτρα και μετά θα πάμε στη διάλυση των ΑΝΕΛ».

Αναφορικά με το ζήτημα του Σκοπιανού επανάλαβε τη διαφωνία του «με την σύνθετη ονομασία που περιέχει τον όρο Μακεδονία» τονίζοντας: «Η Μακεδονία είναι μία και είναι μοναδική, το άλλο είναι αποτέλεσμα μαζικής εισβολής», απάντησε κληθείς να σχολιάσει σχετική δήλωση του Νίκου Φίλη και τόνισε πως «εκείνοι θα έχουν το όνομα και εμείς το παρατσούκλι».

Ερωτηθείς για το αν θα τηρήσει τη γραμμή των ΑΝΕΛ για στήριξη της πιθανής πρότασης μομφής της Νέας Δημοκρατίας, στην περίπτωση που αυτή αφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών επανέλαβε ότι θα καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ θα κάνει το ίδιο και στην πρόταση μομφής που πιθανώς θα καταθέσει η ΝΔ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο