Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «αντίο» των πολιτικών και δημοσιογράφων στον Θέμο Αναστασιάδη

Το «αντίο» των πολιτικών και δημοσιογράφων στον Θέμο Αναστασιάδη

Συγκινητικές αναρτήσεις στα social media  για το θάνατο του δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας Πρώτο Θέμα έκαναν αρκετοί πολιτικοί και δημοσιογράφοι

Συγκινητικές αναρτήσεις στα social media  για το θάνατο του δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας Πρώτο Θέμα Θέμο Αναστασιάδη έκαναν αρκετοί πολιτικοί και δημοσιογράφοι.

«Φίλοι 40 χρόνια σχεδόν… Απόψε, η μόνη είδηση από εσένα χωρίς χιούμορ. Αντίο Θέμο», έγραψε στο facebook  ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς

Ο επί χρόνια φίλος και συνεργάτης του Θέμου Αναστασιάδη, Βαγγέλης Περρής, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram που απεικονίζει τους δυο τους μαζί με τη Δούκισσα Νομικού και τη Μελίνα Ασλανίδου να τραβούν μια σέλφι στο διάλειμμα γυρισμάτων ενός επεισοδίου του «Όλα» με τη λεζάντα: «Πάμε ξανά εγγραφή. Με άλλο τέλος αυτή τη φορά. Δεν πέτυχε το αστείο φίλε».

«Αντίο Θέμο. Καλό κουράγιο στους δικούς σου ανθρώπους» έγραψε ο Αντώνης Σρόιτερ ενώ ο Γιάννης Κουρτάκης σημείωσε χθες για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη: «Έφυγε πριν από λίγο από τη ζωή ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος. Ο Θέμος Αναστασιάδης. Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

«Αντίο φίλε! Την στενοχώρια δεν την άντεξες. Φίλοι και συμφοιτητές αποχαιρετούμε σήμερα τον Θέμο Αναστασιάδη και του ευχόμαστε καλό ταξίδι» έγραψε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε για τον θάνατο του Θέμου: «Ενας πραγματικά ωραίος άνθρωπος έφυγε! Καλό ταξίδι Θέμο»

Η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, έγραψε: «Μερικοί άνθρωποι είναι αναντικατάστατοι. Έφυγε ένας Έλληνας που διακρίθηκε για το ήθος, το θάρρος και την τόλμη του. Στεναχωριέμαι που σε αυτή την χώρα, οι άριστοι στοχοποιούνται αντί να γίνονται πρότυπα. Η πατρίδα του χρειαζόταν την φωνή του περισσότερο από ποτέ.
Υγ. Έχασα πάνω από όλα έναν φίλο μου, που του χρωστάω πολλά. Καλή δύναμη στην οικογένεια του και εκείνους που ήταν κοντά του τις δύσκολες στιγμές.
Καλό ταξίδι Θέμο.

«Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Θέμου Αναστασιάδη. Ιδιαίτερα στη Βασιλική και τα παιδιά», έγραψε η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024