Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Bohemian Rhapsody» και «A Star Is Born» ανάμεσα στους διεκδικούντες των φετινών Όσκαρ

«Bohemian Rhapsody» και «A Star Is Born» ανάμεσα στους διεκδικούντες των φετινών Όσκαρ

Η πολυαναμενόμενη λίστα των υποψηφιοτήτων των Όσκαρ για το 2019 ανακοινώθηκαν την Τρίτη, με τα πολιτιστικά νέα να πλημμυρίζουν με τη «σάρωση» του σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου

Η πολυαναμενόμενη λίστα των υποψηφιοτήτων των Όσκαρ για το 2019 ανακοινώθηκαν την Τρίτη, με τα πολιτιστικά νέα να πλημμυρίζουν με τη «σάρωση» του σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου.

Ανάμεσα όμως και στις μεγάλες υποψηφιότητες βρίσκονται και οι ταινίες «Bohemian Rhapsody» του Μπράιαν Σίνγκερ και η ταινία «Α Is Born» Μπράντλεϊ Κούπερ με πρωταγωνιστές τους Ρέμι Μάλεκ και Lady Gaga, αντιστοίχως.

Πρόκειται για τις δύο πιο συζητημένες ταινίες του 2018, που σχετίζονται με τον μουσικό χώρο, φτάνοντας τώρα να διεκδικούν Όσκαρ για τον καλύτερο ήχο αλλά και καλύτερης ταινίας.

Συγκεκριμένα, και το Bohemian Rhapsody, αλλά και το A Star Is Born, διεκδικούν Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, όμως οι ταινίες διεκδικούν κι άλλα βραβεία ανεξαρτήτως.

ο Rami Malek διεκδικεί το Όσκαρ Α΄Ανδρικού Ρόλου για την επίδοσή του ως Freddie Mercury, ενώ από το A Star Is Born υποψήφιος για το ίδιο βραβείο είναι ο Bradley Cooper, για τον ρόλο του Jack Maine.

Η Lady Gaga διεκδικεί υποψηφιότητα για Όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου, για το πορτραίτο της Ally Maine, ενώ υποψηφιότητα κέρδισε και ο Sam Elliott, που έπαιξε τον Bobby Maine. Τέλος, το A Star Is Born θα διαγωνιστεί και στην κατηγορία για Καλύτερο Προσαρμοσμένο Σενάριο.

Διαβάστε επίσης:

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024