Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lady Gaga: Ένα αστέρι γεννιέται

Lady Gaga: Ένα αστέρι γεννιέται

Αποστολή του Γιάννη Ζουμπουλάκη στο 75ο φεστιβάλ Βενετίας

Βενετία, αποστολή

Όταν ο Μπράντλεϊ Κούπερ συνάντησε για πρώτη φορά την Lady Gaga προκειμένου να συζητήσουν μια συνεργασία τους στην ταινία «Ένα αστέρι γεννιέται» («A star is born»), το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να της αφαιρέσει το μακιγιάζ από το πρόσωπο. O γνωστός ηθοποιός και απ’ ότι φαίνεται πολλά υποσχόμενος σκηνοθέτης (η ταινία είναι το ντεμπούτο του στη σκηνοθεσία) το έκανε, κυρίως, για να της προσφέρει την ασφάλεια που η λατρεμένη τραγουδίστρια είχε ανάγκη. Εξάλλου, όπως είπε και η ίδια η Lady Gaga, αν δέχτηκε να παίξει μια διαχρονική ηρωίδα της αμερικανικής ποπ κουλτούρας την οποία στο παρελθόν έχουν υποδυθεί η Τζανέτ Γκέινορ, η Τζούντι Γκάρλαντ και η Μπάρμπρα Στράιζαντ, το έκανε για να δείξει ότι είναι τρωτή.

Η ιστορία της άσημης τραγουδίστριας που τελικά ξεπερνά σε φήμη τον ίδιο τον μέντορα χάρη στον οποίο βρέθηκε σε αυτή την θέση, είναι «παγκόσμια και αθάνατη» όπως αναφέρθηκε από την Lady Gaga στη συνέντευξη Τύπου της ταινίας στην οποία μάλιστα υπήρξε άκρως εξομολογητική σε σχέση με την δική της ζωή και καριέρα. «Όταν ξεκινούσα στη μουσική βιομηχανία», είπε, «δεν ήμουν το ομορφότερο κορίτσι στο δωμάτιο.» Παρότι τα τραγούδια ήταν αρεστά, οι παραγωγοί ήθελαν να τα δώσουν σε άλλους καλλιτέχνες. «Αλλά τελικά τα κράτησα» είπε.

Ισχυρή προσωπικότητα παρά την ανασφάλεια που λέει ότι έχει, η Lady Gaga αντιστάθηκε ακόμα και στην προσπάθεια των παραγωγών να της επιβάλλουν ένα συγκεκριμένο στιλ που φυσικά παρέπεμπε κάπου αλλού. «Δεν το ήθελα αυτό» είπε η Lady Gaga. Δεν ήθελα να θυμίζω στον κόσμο άλλες γυναίκες. Ηθελα να είμαι αυτή που είμαι και ο κόσμος να εισπράττει το δικό μου όραμα.»

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ από πλευράς του, ο οποίος υποδύεται ο ίδιος τον μουσικό μέντορα της ηρωίδας, φαίνεται ότι έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα της σκηνοθεσίας. Ομολογεί ότι στα 43 του έχει έρθει η ώρα να ενεργοποιήσει στο φουλ κάτι που ανέκαθεν τον συγκινούσε. Οσο για την σκηνοθετική ματιά του στην ταινία, οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Μετάλικα. Είναι μεγάλος φαν του συγκροτήματος και ήταν κατά την διάρκεια μιας συναυλίας που ανακάλυψε τον τρόπο αφήγησης που θα ακολουθήσει.

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024