Brexit: Η μη επίτευξη συμφωνίας είναι μια πραγματική πιθανότητα κατά το βρετανό υπουργό Εμπορίου
Η Βρετανία δεν θα έχει προχωρήσει σε συμφωνίες ελεύθερου εμπορίου με άλλες χώρες έως το Μάρτιο, εάν αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς συμφωνία, διότι οι σημερινοί εμπορικοί εταίροι υποτιμούν την πιθανότητα ενός Brexit χωρίς συμφωνία, δήλωσε σήμερα ο βρετανός υπουργός Εμπορίου, Λίαμ Φοξ
Η Βρετανία δεν θα έχει προχωρήσει σε συμφωνίες ελεύθερου εμπορίου με άλλες χώρες έως το Μάρτιο, εάν αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς συμφωνία, διότι οι σημερινοί εμπορικοί εταίροι υποτιμούν την πιθανότητα ενός Brexit χωρίς συμφωνία, δήλωσε σήμερα ο βρετανός υπουργός Εμπορίου, Λίαμ Φοξ.
Η Βρετανία θέλει να προχωρήσει σε εμπορικές συμφωνίες με χώρες εκτός της ΕΕ όταν θα αποχωρήσει από την Ένωση. Εάν αποχωρήσει έχοντας εξασφαλίσει μια συμφωνία, τότε ξεκινά μια μεταβατική περίοδος, διατηρώντας σε ισχύ τις σημερινές εμπορικές διευθετήσεις έως το τέλος του 2020.
«Ίσως να μην είναι δυνατόν να τις έχουμε όλες (τις εμπορικές συμφωνίες ολοκληρωμένες), διότι κάποιες χώρες δεν πιστεύουν ακόμα ότι αποτελεί πιθανότητα η μη επίτευξη συμφωνίας» δήλωσε ο Φοξ σε συνέντευξή του στο BBC, στο Νταβός.
«Η μη επίτευξη συμφωνίας είναι μια πραγματική πιθανότητα, και χρειάζεται να προετοιμαστούν γι’ αυτό, διότι, εάν δεν το κάνουν, θα μπορούσε να υπάρξει μια παύση, ακόμα κι αν είναι προσωρινή, στην εμπορική σχέση που έχουμε με αυτές τις χώρες κατά προτίμηση».
- Σαμσουνσπόρ: «Όχι» στους οπαδούς της που ζήτησαν να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ με εμφάνιση που θυμίζει τον Κεμάλ
- Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]
- Nikon Comedy Wildlife Awards 2025: Γορίλας μπαλαρίνος στην κορυφή – Από αλεπούδες break-dancers σε ερωδιό σέρφερ, όλοι οι νικητές
- Phishing: Πώς εξελίχθηκαν οι επιθέσεις το 2025
- Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 10-12: Πήραν το ντέρμπι κι έκαναν το «12Χ12» οι ερυθρόλευκες
- Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]
- Αγρότες: Ο χάρτης των μπλόκων πανελλαδικά – «Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, γιατί τα έχουμε ήδη χάσει όλα» –
- Ζάκυνθος: Στο ΔΙΚΕΠΑΖ το πίτμπουλ που δάγκωσε και σκότωσε το δίχρονο αγοράκι – Υπό συνεχή παρακολούθηση από ειδικούς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)









![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-118x85.jpg)




























![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-315x220.jpg)




![Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotis-1-315x220.jpg)







































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442