Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνεδριάζει η Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας για την Συμφωνία Πρεσπών

Συνεδριάζει η Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας για την Συμφωνία Πρεσπών

Χθες, η συζήτηση στην Επιτροπή εξελίχθηκε επεισοδιακά, λόγω των εντονότατων ενστάσεων της αντιπολίτευσης σχετικά με τη σύνθεση της Επιτροπής, καθώς οι αποχωρήσεις από το Ποτάμι άλλαξαν τις ισορροπίες στις κοινοβουλευτικές Επιτροπές

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα στη Βουλή η συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Αμυνας, στο πλαίσιο της διαδικασίας επικύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών. Χθες, η συζήτηση στην Επιτροπή εξελίχθηκε επεισοδιακά, λόγω των εντονότατων ενστάσεων της αντιπολίτευσης σχετικά με τη σύνθεση της Επιτροπής, καθώς οι αποχωρήσεις από το Ποτάμι άλλαξαν τις ισορροπίες στις κοινοβουλευτικές Επιτροπές.

Ύστερα από μαραθώνιες διαβουλεύσεις βρέθηκε η μέση λύση, μέσω διαδικασίας κλήρωσης που είχε ως αποτέλεσμα να τοποθετηθούν ως μέλη της Επιτροπής, στις δημιουργηθείσες «κενές» θέσεις, οι ανεξάρτητοι αλλά και υπέρ της συμφωνίας Σπύρος Δανέλλης και Γιώργος Μαυρωτάς.

Η συζήτηση στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα, ενώ η συνολική διαδικασία θα κορυφωθεί αργά το βράδυ της Πέμπτης με την ψηφοφορία στην Ολομέλεια.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024